Libnet.ro
UNICEF

17:30

Traian Basescu, reactie la documentele publicate de Antena 3

Antena3 Antena3,
Traian Basescu, reactie la documentele publicate de Antena 3

Fostul presedinte Traian Basescu a reactionat, pe Facebook, dupa ce Antena 3 a facut publice mai multe note informative din dosarul trimis de CNSAS la instanta. Citeste si: Editie Speciala. Avem notele. continuă pe Antena3

Mircea Badea, reactie dupa ce l-a vazut pe Traian Basescu in timpul discursului Papei la Cotroceni

Antipatia lui Mircea Badea fata de fostul presedinte Traan Basescu nu putea sa treaca neobservata nici cu ocazia venirii Papei Francisc in Romania. Cel putin, asa s-a gandit moderatorul Antena 3 atunci cand a a scris o postare in dulcele-i stil caracteristic despre fostul sef de stat, surprins in timpul discurusului de la Palatul Cotroceni [] .

Traian Basescu, probleme de sanatate.Fostul presedinte s-ar fi operat in secret

Fostul presedinte al Romaniei si viitor europarlamentar, Traian Basescu, a incasat o suma importanta dintr-o asigurare medicala facuta la o companie londoneza. Valoarea marea a acestei sume sugereaza, dupa.

Basescu: Si eu vreau un guvern al opozitiei, dar ... / Ce spune fostul presedinte despre o eventuala motiune de cenzura

Si eu vreau un guvern al opozitiei, dar Problema este daca se poate, spune fostul presedinte Traian Basescu, acum presedinte de onoare al Partidului MIscarea Populara.

Traian Basescu pare sa fi trecut peste divergentele cu liberalii: in Victor Ponta nu poti sa-ti pui increderea. Am incredere in aripa PD din PNL

Fostul presedinte Traian Basescu a vorbit, duminica seara, despre evolutiile din ultima saptamana de pe scena politica autohtona si despre eventualele aliante pe care le-ar putea face partidul sau,.

Cum scapa Traian Basescu chiar daca va fi dovedit a fi colaborator al Securitatii

CNSAS sustine ca fostul presedinte Traian Basescu ar fi fost colaborator al Securitatii. Chiar si asa, Basescu are mari sanse sa ramana cu mandatul de europarlamentar. Candidatii la functii publice.

Traian Basescu: PNL - USR - PMP sunt departe de a avea in Parlament numarul de voturi necesar reusitei unei motiuni de cenzura

Presedintele de onoare al PMP, Traian Basescu, afirma ca PNL, USR si PMP sunt departe de a avea in Parlament numarul de voturi necesar pentru trecerea unei motiuni de cenzura, chiar si cu voturile UDMR si Pr.

Traian Basescu: Politica nu e manastire de maici

Traian Basescu a facut o serie de declaratii, intr-un interviu Realitatea TV, cu privire la pozitionarile si strategiile adoptate de noua conducere PSD, criticand totodata ezitarile Aliantei 2020 USR Plus de a asuma o posibila guvernare.

Spitalul Elias: Starea de sanatate a lui Ion Iliescu evolueaza favorabil; fostul presedinte ramane internat

Starea de sanatate a lui Ion Iliescu evolueaza favorabil, insa fostul presedinte ramane internat pentru continuarea investigatiilor, au anuntat, duminica, reprezentantii Spitalului Elias.

Fostul presedinte Ion Iliescu ramane internat la Elias / Medici: Starea de sanatate a acestuia evolueaza favorabil

Ion Iliescu ramane internat la Spitalul Elias, medicii spunand ca starea de sanatate a fostului presedinte evolueaza favorabil. Anuntul vine dupa ce, vineri, unitatea medicala a informat ca lui Iliescu i se faceau mai multe investigatii medicale, in contextul unui sindrom febril recent instalat.

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2313 seconds )