Libnet.ro
UNICEF

19:30

Traian Basescu, replica pentru Iohannis: Care e mai postac dintre noi doi?

B1 B1,
Traian Basescu, replica pentru Iohannis: Care e mai postac dintre noi doi?

Fostul presedinte Traian Basescu i-a transmis un mesaj actualului sef de stat Klaus Iohannis dupa ce, in cadrul conferintei de marti, Iohannis l-a numit postac. Traian Basescu a tinut sa ii demonstreze,. continuă pe B1

Traian Basescu, mesaj pentru Klaus Iohannis: A-l valida pe Teodorovici, care a votat pentru ascunderea adevarului, este un semnal care va trimite inapoi la Grivco si in bratele turnatorului Felix

Traian Basescu i-a transmis duminica un mesaj presedintelui Klaus Iohannis, cerandu-i sa nu il valideze pe Eugen Teodorovici in functia de ministru al Finantelor, pentru ca fostul ministru al Fondurilor Europene ar fi votat impotriva cererii de incuviintare a arestarii senatorului PSD Dan Sova. Basescu i-a mai spus presedintelui ca actul de a il valida pe Teodorovici este un semnal care va trimite inapoi la Grivco si in bratele turnatorului Felix.

Klaus Iohannis: Traian Basescu este vocal si postac

Klaus Iohannis a declarat ca de cand este in pensie fostul presedinte Traian Basescu este vocal si postac. Seful statului a facut aceste precizari in cand a fost intrebat de jurnalisti daca a primit sfaturile fostului presedinte.

Traian Basescu: Domnule Iohannis, ramaneti pentru romani cel din 16 noiembrie 2014. Nu va intoarceti in bratele turnatorului Felix

Fostul presedinte Traian Basescu il ataca pe Klaus Iohannis din nou, tot cu privire la acceptarea numirii lui Eugen Teodorovici la ministerul Finantelor in contextul in care a votat impotriva arestarii lui Dan.

Ion Cristoiu: Traian Basescu ii da sah lui Klaus Iohannis de pe baricada anti-Ponta

Jurnalistul Ion Cristoiu reia intr-un nou articol pe blogul lui personal faptul ca Traian Basescu a fost incorect atacandu-l pe Klaus Iohannis, pentru ca s-a limitat doar la sesizarea Curtii Constitutionale in.

Traian Basescu: Iohannis aproape ca se pupa pe gura cu Ponta. Asa e, sunt pensionar si postez pe Facebook

Fostul presedinte Traian Basescu a declarat in cadrul unei interventii telefonice la emisiunea Ultimul Cuvant, difuzata de B1Tv, ca afirmatia lui Klaus Iohannis potrivit careia pensia ii prieste.

Traian Basescu: Iohannis aproape ca se pupa pe gura cu Ponta. Asa e, sunt pensionar si postez pe Facebook (VIDEO)

Fostul presedinte Traian Basescu a declarat in cadrul unei interventii telefonice la emisiunea Ultimul Cuvant, difuzata de B1Tv, ca afirmatia lui Klaus Iohannis potrivit careia pensia ii prieste.

Traian Basescu, reactie la depunerea juramantului de catre Eugen Teodorovici: Punct si... de la vara lui 2012, inainte

Traian Basescu a facut un scurt comentariu in urma depunerii juramantului de catre Eugen Teodorovici in functia de ministru de Finante. Cu juramintul depus de Teodorovici, asta e. Punct si de la. vara lui 2012, INAINTE ! scrie Basescu pe pagina sa de Facebook. Tot luni, Partidul Miscarea Populara a transmis un comunicat de presa in care dezaproba complicitatea creata intre Presedintele Klaus Iohannis si premierul Victor Ponta, in cazul Teodorovici.

Ce spune directorul RA-APPS despre conditiile locative ale lui Traian Basescu de la Scrovistea: L-am anuntat vineri pe Ponta de mutarea lui Basescu

Directorul RA-APPSS, Gabriel Surdu, a anuntat ca regia i-a atribuit fostului presedinte Traian Basescu parterul unei vile aflate pe domeniul de la Scrovistea, in urma unor plangeri facute de fostul sef al statului, SPP respingand anterior mai multe propuneri inaintate de RA-APPS. Totodata, Surdu spune ca si-a anuntat superiorii, pe premierul Victor Ponta si pe secretarul general Ion Moraru, de incheierea contractului inca de vineri.

Sinteza zilei: Traian Basescu ataca procurorii si vorbeste despre guantanamizarea Romaniei

Traian Basescu ataca procurorii, dupa ce protejata sa, Elena Udrea, i-a transmis ca nu prea o mai apara si ca o lasa din brate, a dezvaluit Mihai Gadea, in editia de marti a emisiunii Sinteza zilei, care.

STS anunta ca Traian Basescu a facut cerere pentru acces la linie securizata

Fostul presedinte Traian Basescu a solicitat Serviciului de Telecomunicatii Speciale servicii de telefonie, afirmand ca in resedinta temporara pe care acesta o are la Scrovistea nu beneficiaza de sisteme de.

ştiri de la B1

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1997 seconds )