Libnet.ro
UNICEF

16:00

Traian Basescu, mesaj pentru Klaus Iohannis: A-l valida pe Teodorovici, care a votat pentru ascunderea adevarului, este un semnal care va trimite inapoi la Grivco si in bratele turnatorului Felix

Hotnews Hotnews,
 Traian Basescu, mesaj pentru Klaus Iohannis: A-l valida pe Teodorovici, care a votat pentru ascunderea adevarului, este un semnal care va trimite inapoi la Grivco si in bratele turnatorului Felix

Traian Basescu i-a transmis duminica un mesaj presedintelui Klaus Iohannis, cerandu-i sa nu il valideze pe Eugen Teodorovici in functia de ministru al Finantelor, pentru ca fostul ministru al Fondurilor Europene ar fi votat impotriva cererii de incuviintare a arestarii senatorului PSD Dan Sova. Basescu i-a mai spus presedintelui ca actul de a il valida pe Teodorovici este un semnal care va trimite inapoi la Grivco si in bratele turnatorului Felix. continuă pe Hotnews

Senator PNL, suparat pe Klaus Iohannis pentru reactia la votul in cazul Sova: Nu poate blama tot Parlamentul. Derapam iar ca si cu Basescu

Senatorul PNL Cristian Bodea, membru al Comisiei Juridice, ii atrage atentia presedintelui Klaus Iohannis ca nu poate invinovati tot Senatul pentru ridicarea imunitatii lui Dan Sova, asa cum proceda Traian Basescu.

Traian Basescu: Domnule Iohannis, ramaneti pentru romani cel din 16 noiembrie 2014. Nu va intoarceti in bratele turnatorului Felix

Fostul presedinte Traian Basescu il ataca pe Klaus Iohannis din nou, tot cu privire la acceptarea numirii lui Eugen Teodorovici la ministerul Finantelor in contextul in care a votat impotriva arestarii lui Dan.

Klaus Iohannis, mesaj pentru catolici si protestanti, de Duminica Floriilor

Presedintele Klaus Iohannis a transmis, duminica, un mesaj de felicitare pentru crestinii catolici si protestanti care serbeaza Duminica Floriilor, amintind, totodata, de ce, pe vremuri, aceasta sarbatoarea.

Una dintre vilele in care ar fi putut sa se mute Traian Basescu a fost scoasa la vanzare

Una dintre vilele in care ar fi putut sa se mute Traian Basescu a fost scoasa la vanzare. Guvernul i-a propus fostului presedinte vila 11 din Snagov, insa Basescu a refuzat-o. Cladirea se vinde acum pentru.

Vila in care trebuia sa stea Traian Basescu scoasa din nou la vanzare. Cu cat a fost nevoita RA-APPS sa scada pretul

RA-APPS mai face o incercare de a vinde casa pe care o pregatise initial pentru Traian Basescu. De data aceasta mai scade 10% din pretul ei sperand ca vineva o va cumpara. La prima incercare, din februarie,.

Sinteza Zilei: Profesorul Dan Voiculescu, obsesia lui Traian Basescu

Traian Basescu este chinuit, neincetat de o idee, de o manie. Care este aceasta? Profesorul Dan Voiculescu. Mihai Gadea a prezentat in cadrul editiei de astazi a emisiunii Sinteza Zilei un material care arata.

Traian Basescu, despre propunerea lui Eugen Teodorovici la ministerul de Finante: Alianta de la Grivco si USL-ul sunt mai vii ca oricand, dar nu pas cu pas ci buluc (FOTO)

Fostul presedinte Traian Basescu a reactionat pe Facebook dupa propunerea lui Eugen Teodorovici la conducerea ministerului de Finante, anuntata in cursul zilei de vineri de premierul Victor Ponta. Fostul sef al.

Sinteza Zilei: Imagini in exclusivitate cu Traian Basescu la Scrovistea

Mihai Gadea a prezentat, joi, in premiera la Sinteza Zilei, o serie de imagini care arata ca Traian Basescu a mers la Scrovistea, care ar putea fi viitoarea sa locuinta. Complexul de la Scrovistea este.

Klaus Iohannis, intalnire cu o delegatie a Congresului SUA: Romania ofera oportunitati pentru investitiile straine

Presedintele Klaus Iohannis a primit, vineri, la Palatul Cotroceni, o delegatie a Congresului SUA. in cadrul intalnirii, Iohannis a precizat ca Romania ofera oportunitati pentru investitiile straine si ca.

Presedintele Klaus Iohannis se intalneste miercuri cu omologul sau turc Recep Tayyip Erdogan

Presedintele Klaus Iohannis il primeste miercuri, la Palatul Cotroceni, pe omologul sau turc, Recep Tayyip Erdogan. Informatia a fost confirmata pentru Adevarul de surse din cadrul Administratiei Prezidentiale.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,218 seconds )