Libnet.ro
UNICEF

08:30

Ion Cristoiu: Traian Basescu ii da sah lui Klaus Iohannis de pe baricada anti-Ponta

B1 B1,
Ion Cristoiu: Traian Basescu ii da sah lui Klaus Iohannis de pe baricada anti-Ponta

Jurnalistul Ion Cristoiu reia intr-un nou articol pe blogul lui personal faptul ca Traian Basescu a fost incorect atacandu-l pe Klaus Iohannis, pentru ca s-a limitat doar la sesizarea Curtii Constitutionale in. continuă pe B1

Traian Basescu, mesaj pentru Klaus Iohannis: A-l valida pe Teodorovici, care a votat pentru ascunderea adevarului, este un semnal care va trimite inapoi la Grivco si in bratele turnatorului Felix

Traian Basescu i-a transmis duminica un mesaj presedintelui Klaus Iohannis, cerandu-i sa nu il valideze pe Eugen Teodorovici in functia de ministru al Finantelor, pentru ca fostul ministru al Fondurilor Europene ar fi votat impotriva cererii de incuviintare a arestarii senatorului PSD Dan Sova. Basescu i-a mai spus presedintelui ca actul de a il valida pe Teodorovici este un semnal care va trimite inapoi la Grivco si in bratele turnatorului Felix.

Ion Cristoiu: Codrutei Kovesi ii va veni randul la noua ghilotina numita arestul preventiv

Traian Basescu il ataca pe Klaus Iohannis pentru reactia acestuia la intimplarile din Senat in cazul Sova. Dupa vot, intr-un foarte) tirziu a reactionat chiar si presedintele Romaniei, cu un.

Traian Basescu: Domnule Iohannis, ramaneti pentru romani cel din 16 noiembrie 2014. Nu va intoarceti in bratele turnatorului Felix

Fostul presedinte Traian Basescu il ataca pe Klaus Iohannis din nou, tot cu privire la acceptarea numirii lui Eugen Teodorovici la ministerul Finantelor in contextul in care a votat impotriva arestarii lui Dan.

Senator PNL, suparat pe Klaus Iohannis pentru reactia la votul in cazul Sova: Nu poate blama tot Parlamentul. Derapam iar ca si cu Basescu

Senatorul PNL Cristian Bodea, membru al Comisiei Juridice, ii atrage atentia presedintelui Klaus Iohannis ca nu poate invinovati tot Senatul pentru ridicarea imunitatii lui Dan Sova, asa cum proceda Traian Basescu.

Traian Basescu, reactie la depunerea juramantului de catre Eugen Teodorovici: Punct si... de la vara lui 2012, inainte

Traian Basescu a facut un scurt comentariu in urma depunerii juramantului de catre Eugen Teodorovici in functia de ministru de Finante. Cu juramintul depus de Teodorovici, asta e. Punct si de la. vara lui 2012, INAINTE ! scrie Basescu pe pagina sa de Facebook. Tot luni, Partidul Miscarea Populara a transmis un comunicat de presa in care dezaproba complicitatea creata intre Presedintele Klaus Iohannis si premierul Victor Ponta, in cazul Teodorovici.

Ion Cristoiu: Arestarile din ultimul timp, izvorate, toate, din inhatarea coruptilor, seamana cu cele din Rusia lui Gogol

Jurnalistul Ion Cristoiu isi incepe articolul publicat duminica pe blogul personal cu o comparatie intre arestarile DNA din Romania si arestarile din Rusia lui Gogol. Arestarile din ultimul timp,.

Senatorul PSD Mihai Fifor, audiat in dosarul in care fostul presedinte Traian Basescu e acuzat de santaj

Mihai Fifor, senator al Partidului Social Democrat PSD) este audiat luni de procurorii Parchetului General in dosarul de santaj al fostului presedinte al Romaniei, Traian Basescu.

Una dintre vilele in care ar fi putut sa se mute Traian Basescu a fost scoasa la vanzare

Una dintre vilele in care ar fi putut sa se mute Traian Basescu a fost scoasa la vanzare. Guvernul i-a propus fostului presedinte vila 11 din Snagov, insa Basescu a refuzat-o. Cladirea se vinde acum pentru.

Vila in care trebuia sa stea Traian Basescu scoasa din nou la vanzare. Cu cat a fost nevoita RA-APPS sa scada pretul

RA-APPS mai face o incercare de a vinde casa pe care o pregatise initial pentru Traian Basescu. De data aceasta mai scade 10% din pretul ei sperand ca vineva o va cumpara. La prima incercare, din februarie,.

Traian Basescu recunoaste ca s-a mutat la Scrovistea. Locuieste in 120 de metri patrati, pentru a nu incarca factura la intretinere

Fostul presedinte Traian Basescu anunta, pe Facebook, ca s-a mutat provizoriu intr-o locuinta de 120 de metri patrati, pentru a nu incarca inutul factura la intretinere. Pentru cei care mor.

ştiri de la B1

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2331 seconds )