Libnet.ro
UNICEF

15:45

Sinteza zilei: Traian Basescu ataca procurorii si vorbeste despre guantanamizarea Romaniei

Antena3 Antena3,
Sinteza zilei: Traian Basescu ataca procurorii si vorbeste despre guantanamizarea Romaniei

Traian Basescu ataca procurorii, dupa ce protejata sa, Elena Udrea, i-a transmis ca nu prea o mai apara si ca o lasa din brate, a dezvaluit Mihai Gadea, in editia de marti a emisiunii Sinteza zilei, care. continuă pe Antena3

Sinteza Zilei: Profesorul Dan Voiculescu, obsesia lui Traian Basescu

Traian Basescu este chinuit, neincetat de o idee, de o manie. Care este aceasta? Profesorul Dan Voiculescu. Mihai Gadea a prezentat in cadrul editiei de astazi a emisiunii Sinteza Zilei un material care arata.

Sinteza zilei. Top 5 fraude de miliarde de euro aduse statului

Frauda Microsoft-EADS, cu un prejudiciu de 1 miliard de euro, este prima dintr-un clasament de cinci aduse statului roman. Protagonisti sunt Elena Udrea, Dorin Cocos Gheorghe Stefan si Traian Basescu - beneficiar.

Traian Basescu: Domnule Iohannis, ramaneti pentru romani cel din 16 noiembrie 2014. Nu va intoarceti in bratele turnatorului Felix

Fostul presedinte Traian Basescu il ataca pe Klaus Iohannis din nou, tot cu privire la acceptarea numirii lui Eugen Teodorovici la ministerul Finantelor in contextul in care a votat impotriva arestarii lui Dan.

Senatorul PSD Mihai Fifor, audiat in dosarul in care fostul presedinte Traian Basescu e acuzat de santaj

Mihai Fifor, senator al Partidului Social Democrat PSD) este audiat luni de procurorii Parchetului General in dosarul de santaj al fostului presedinte al Romaniei, Traian Basescu.

Ce spune directorul RA-APPS despre conditiile locative ale lui Traian Basescu de la Scrovistea: L-am anuntat vineri pe Ponta de mutarea lui Basescu

Directorul RA-APPSS, Gabriel Surdu, a anuntat ca regia i-a atribuit fostului presedinte Traian Basescu parterul unei vile aflate pe domeniul de la Scrovistea, in urma unor plangeri facute de fostul sef al statului, SPP respingand anterior mai multe propuneri inaintate de RA-APPS. Totodata, Surdu spune ca si-a anuntat superiorii, pe premierul Victor Ponta si pe secretarul general Ion Moraru, de incheierea contractului inca de vineri.

Ce spune STS despre vila de la Scrovistea in care s-a mutat Traian Basescu

Serviciul de Telecomunicatii Speciale STS) a precizat marti ca, in resedinta in care locuieste temporar fostul presedinte Traian Basescu, in zona Scrovistea, fostul sef al statului nu are acces la sistemele de telefonie speciala asigurate de STS, potrivit Agerpres.

Radu Tudor, la Sinteza zilei: DNA nu inseamna justitie; e o ramura executiva. Justitia inseamna putere judecatoreasca

Realizatorul Punctul de intalnire, Radu Tudor, a comentat, in editia de marti a emisiunii Sinteza Zilei, declaratiile presedintelui Klaus Iohannis, de la conferinta organizata cu ocazia celor 100 de zile de.

Traian Basescu, replica pentru Iohannis: Care e mai postac dintre noi doi?

Fostul presedinte Traian Basescu i-a transmis un mesaj actualului sef de stat Klaus Iohannis dupa ce, in cadrul conferintei de marti, Iohannis l-a numit postac. Traian Basescu a tinut sa ii demonstreze,.

Traian Basescu: Iohannis aproape ca se pupa pe gura cu Ponta. Asa e, sunt pensionar si postez pe Facebook

Fostul presedinte Traian Basescu a declarat in cadrul unei interventii telefonice la emisiunea Ultimul Cuvant, difuzata de B1Tv, ca afirmatia lui Klaus Iohannis potrivit careia pensia ii prieste.

Traian Basescu: Iohannis aproape ca se pupa pe gura cu Ponta. Asa e, sunt pensionar si postez pe Facebook (VIDEO)

Fostul presedinte Traian Basescu a declarat in cadrul unei interventii telefonice la emisiunea Ultimul Cuvant, difuzata de B1Tv, ca afirmatia lui Klaus Iohannis potrivit careia pensia ii prieste.

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2781 seconds )