Libnet.ro
UNICEF

00:07

Traian Basescu: Romania nu ar recunoaste niciun referendum al minoritatii romanesti din Ucraina

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Traian Basescu: Romania nu ar recunoaste niciun referendum al minoritatii romanesti din Ucraina

Presedintele Traian Basescu a declarat, luni, la Adevarul Live, ca Romania nu ar recunoaste niciun referendum al minoritatii romanesti din Ucraina, care ar cere alipirea la tara, pentru ca ar fi impotriva Constitutiei acestei tari. continuă pe Wall-Street Ro

Basescu: Nu am recunoaste un referendum separatist al minoritatii romane din Ucraina

Romania nu ar recunoaste niciun referendum al minoritatii romanesti din Ucraina, care ar cere alipirea la tara, pentru ca ar fi impotriva Constitutiei acestei tari, a declarat luni presedintele Traian Basescu. Romania nu ar recunoaste asa ceva pentru ca ar fi impotriva Constitutiei Ucrainei, cum nu am recunoaste un referendum pe teritoriul Romaniei, daca i-ar da cuiva prin cap sa faca un astfel de referendum, a spus seful statului.

Traian Basescu: L-am invitat pe vicepresedintele Biden sa viziteze Romania. Rogozin e nebunul regelui

Presedintele Traian Basescu a confirmat luni ca vicepresedintele american Joe Biden va vizita Romania, dar nu a precizat data exacta. Intr-un interviu pentru Adevarul, Basescu a confirmat si vizita sefului Pentagonului, Chuck Hagel, si a spus despre vicepremierul rus Dmitri Rogozi ca Rogozin dupa mine e nebunul regelui, are rolul sa enerveze. Vezi in articol cele mai importante declaratii ale lui Traian Basescu.

Traian Basescu: Nu pot sa consider afirmatiile lui Rogozin declaratii oficiale ale Federatiei Ruse. / Daca in Ucraina e razboi civil, Romania va fi profund afectata

Romania va fi profund afectata daca in Ucraina se va declansa un razboi civil intre est si vest, a declarat duminica presedintele Traian Basescu la Digi 24, potrivit Agerpres. Seful statului a mai spus, cu referire la declaratiile vicepremierului rus Dmitri Rogozin cu privire la Romania, ca acestea au fost facute sub influenta bauturilor alcoolice si ca nu le poate considera declaratii oficiale. Traian Basescu a mai spus, duminica, la Digi 24, ca exista o intentie a Guvernului ca premierul sa faca o vizita in Federatia Rusa in acest an, dar a subliniat ca acesta ar fi nepotrivita.

Traian Basescu despre StandardPoor's: O agentie de rating nu-si poate permite sa se joace cu calificativul unei tari care si-a facut treaba

Presedintele Traian Basescu a declarat, sambata, la Arad, ca este revoltat ca agentia de rating Standard Poor's inca mentine Romania la evaluarea de junk, adica tara nerecomandata pentru investitii, opinand ca aceasta agentie este extrem de incorecta fata de Romania. Seful statului a spus, intr-un discurs sustinut la Arad, la o dezbatere organizata de Fundatia Miscarea Populara, ca Standard Poor's inca mentine Romania la evaluarea de junk, de tara nerecomandata pentru investitii.

Ponta: Nana, sfarsitul politic al lui Traian Basescu

Premierul Victor Ponta a declarat, luni seara, la Romania TV, ca Nana reprezinta sfarsitul politic al presedintelui Traian Basescu.

Traian Basescu vine luni, la 12.30, la Adevarul Live. Ce replica are Romania la declaratiile razboinice ale lui Rogozin?

Presedintele Romaniei, Traian Basescu, este invitat luni, 12 mai, incepand cu ora 12. 30, intr-o editie speciala a Adevarul Live. Fata in fata cu seful statului se vor afla Dan Marinescu - redactor sef Adevarul - si jurnalistul Liviu Iolu.

Dan Sova: Traian Basescu nu-si doreste transparentizarea operatiunilor din Portul Constanta

Ministrul Transporturilor, Dan Sova, a declarat in emisiunea QA ca Traian Basescu nu-si doreste transparentizarea operatiunilor din Portul Constanta. Eu cred ca domnul presedinte Traian Basescu -.

Mircea Badea: Traian Basescu a dezvoltat o obsesie ilegala, neconstitutionala si abuziva in legatura cu niste cetateni particulari

Mircea Badea a comentat in editia de duminica seara a emisiunii in Gura Presei obsesia lui Traian Basescu pentru anumiti cetateni ai Romaniei si pentru Antena 3. Are o obsesie maladiva, el fiind.

Traian Basescu, revoltat ca Standard and Poor's ne mentine in categoria junk

Presedintele Traian Basescu a declarat sambata, la Arad, ca este revoltat ca agentia de rating Standard and Poor's inca mentine Romania la evaluarea de junk, adica tara nerecomandata pentru investitii.

Basescu: Romania va fi profund afectata de un razboi civil in Ucraina

Presedintele Traian Basescu apreciaza ca Romania va fi profund afectata daca in Ucraina se va declansa un razboi civil intre est si vest, informeaza Agerpres.

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2074 seconds )