Libnet.ro
UNICEF

08:00

Basescu: Nu am recunoaste un referendum separatist al minoritatii romane din Ucraina

România Liberă România Liberă,
Basescu: Nu am recunoaste un referendum separatist al minoritatii romane din Ucraina

Romania nu ar recunoaste niciun referendum al minoritatii romanesti din Ucraina, care ar cere alipirea la tara, pentru ca ar fi impotriva Constitutiei acestei tari, a declarat luni presedintele Traian Basescu. Romania nu ar recunoaste asa ceva pentru ca ar fi impotriva Constitutiei Ucrainei, cum nu am recunoaste un referendum pe teritoriul Romaniei, daca i-ar da cuiva prin cap sa faca un astfel de referendum, a spus seful statului. continuă pe România Liberă

Traian Basescu: Romania nu ar recunoaste niciun referendum al minoritatii romanesti din Ucraina

Presedintele Traian Basescu a declarat, luni, la Adevarul Live, ca Romania nu ar recunoaste niciun referendum al minoritatii romanesti din Ucraina, care ar cere alipirea la tara, pentru ca ar fi impotriva Constitutiei acestei tari.

REVISTA PRESEI. Relatare din Ucraina: Artemivsk, cel mai fierbinte avanpost separatist

In Adevarul citim, vineri,o relatare din Ucraina: Din cel mai fierbinte avanpost separatist: Asteptam intariri din Slaviansk si vom ataca din nou.

Producatorii de armament ar putea profita de criza din Ucraina

Producatorii de armament incearca sa profite de o eventuala reinarmare a Europei de Nord, provocata de criza din Ucraina. Situatia fostei republici societice ar putea, in opinia unor analisti, sa determine restul continentului sa-si consolideze apararea in fata Rusiei.

Lagarde: Criza din Ucraina ar putea avea consecinte economice grave

DirectorulFMI, Christine Lagarde, crede ca actuala criza din Ucraina ar putea avea consecinte economice grave. Criza din Ucraina reprezinta un pericol care poate fi inca dificil de masurat, iar.

Christine Lagarde: Criza din Ucraina ar putea avea consecinte economice grave

Directorul Fondului Monetar International, Christine Lagarde, avertizeaza ca actuala criza din Ucraina ar putea avea consecinte economice grave, informeaza AFP, citata de Mediafax. Criza din Ucraina.

Romania si Polonia condamna actiunile Rusiei de destabilizare a situatiei din Ucraina

Secretarul de stat pentru afaceri europene din Ministerul Afacerilor Externe MAE), George Ciamba, a avut astazi o intrevedere cu presedintele Grupului parlamentar de prietenie Polonia-Romania din Seimul Republicii Polone, Jadwiga Zakrzewska, cei doi condamnand actiunile de destabilizare a situatiei din Ucraina, in contextul agresiunii Federatiei Ruse asupra acestei tari, informeaza MAE printr-un comunicat.

Sefa FMI: Criza din Ucraina ar putea avea consecinte economice grave

Criza din Ucraina ar putea avea consecinte economice grave, a avertizat directorul Fondului Monetar International FMI), Christine Lagarde, intr-un interviu publicat luni de cotidianul german Handelsblatt, citat de AFP.

Lagarde, FMI: Criza din Ucraina, consecinte economice grave

Directorul Fondului Monetar International FMI), Christine Lagarde, a averizat ca actuala criza din Ucraina ar putea avea consecinte economice grave.

Corlatean participa luni la reuniunea CAE pe tema conflictelor din Ucraina

Ministrul Titus Corlatean va participa, maine, la Bruxelles, la reuniunea ministrilor de externe din statele membre UE, tema principala a discutiilor din cadrul CAE fiind reprezentata de situatia din Ucraina, inclusiv din perspectiva evolutiilor recente din estul si sudul acestei tari.

Criza din Ucraina. Membri din Crucea Rosie, retinuti timp de cateva ore de separatisti la Donetsk/ Separatistii din Harkov renunta la referendumul din 11 mai

Mai multi membri ai Crucii Rosii suspectati de spionaj au fost retinuti vineri seara la Donetsk, a declarat sambata un purtator de cuvant al separatistilor, pentru AFP. Potrivit site-ului Novosti Donbassa, sapte persoane au fost arestate. Ulterior, un reprezentant al Crucii Rosii a declarat ca acestia au fost eliberati dupa sapte ore, iar unul dintre ei a fost batut. Urmareste in articol principalele evenimente de sambata din Ucraina.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2235 seconds )