Libnet.ro
UNICEF

16:15

Traian Basescu s-a intalnit cu premierul Victor Ponta la Palatul Cotroceni. Premierul a venit fara nici un alt ministru, desi invitatia era pentru Guvern

Hotnews Hotnews,
Traian Basescu s-a intalnit cu premierul Victor Ponta la Palatul Cotroceni. Premierul a venit fara nici un alt ministru, desi invitatia era pentru Guvern

Presedintele Traian Basescu a invitat Guvernul la consultari miercuri, la ora 11:00, la Palatul Cotroceni, in conformitate cu prevederile articolului 86 din Constitutie, informeaza un comunicat al Administratiei Prezidentiale. Premierul Victor Ponta a venit singur la consultari, desi invitatia adresata de presedintie era pentru Guvern, informeaza in comunicat al Administratiei Prezidentiale. UPDATE 12:00: Intalnirea dintre presedintele Basescu si premierul Ponta s-a incheiat. 11: Premierul Ponta e insotit de consilierul Eugen Teodorovici, iar alaturi de presedintele Traian Basescu participa sapte consilieri. 57: Premierul Ponta a ajuns la Cotroceni, anunta Agerpres. continuă pe Hotnews

VIDEO Traian Basescu s-a intalnit cu premierul Victor Ponta la Palatul Cotroceni. Premierul a venit fara nici un alt ministru, desi invitatia era pentru Guvern

Presedintele Traian Basescu a invitat Guvernul la consultari miercuri, la ora 11:00, la Palatul Cotroceni, in conformitate cu prevederile articolului 86 din Constitutie, informeaza un comunicat al Administratiei Prezidentiale. Premierul Victor Ponta a venit singur la consultari, desi invitatia adresata de presedintie era pentru Guvern, informeaza in comunicat al Administratiei Prezidentiale. UPDATE 12:00: Intalnirea dintre presedintele Basescu si premierul Ponta s-a incheiat. 11: Premierul Ponta e insotit de consilierul Eugen Teodorovici, iar alaturi de presedintele Traian Basescu participa sapte consilieri. 57: Premierul Ponta a ajuns la Cotroceni, anunta Agerpres.

Traian Basescu, fata in fata cu Victor Ponta. Cei doi au cazut de acord asupra bugetului pe 2013

Premierul Victor Ponta s-a intalnit cu Traian Basescu la Palatul Cotroceni. intalnirea, convocata de Traian Basescu, a inceput la ora 11. 00, si s-a incheiat in jurul orei 12. 00, informeaza Agerpres.

Premierul Victor Ponta se intalneste astazi cu presedintele Traian Basescu. Afla care vor fi temele abordate in cadrul intalnirii de la Palatul Victoria

Premierul Victor Ponta se intalneste astazi cu presedintele Traian Basescu la Palatul Victoria. intalnirea, convocata de Traian Basescu, va avea loc la ora 11. 00, informeaza Agerpres. Temele de consultari.

Premierul Victor Ponta se intalneste astazi cu presedintele Traian Basescu. Afla care vor fi temele abordate in cadrul intalnirii de la Palatul Cotroceni

Premierul Victor Ponta se intalneste astazi cu presedintele Traian Basescu la Palatul Cotroceni. intalnirea, convocata de Traian Basescu, va avea loc la ora 11. 00, informeaza Agerpres. Temele de consultari.

Ponta, dupa intalnirea cu Traian Basescu: Iesim din recesiune.

Premierul Victor Ponta a declarat, miercuri, dupa intalnirea cu Traian Basescu, ca discutia cu presedintele a fost serioasa, tehnica si institutionala. In cadrul consultarilor cu presedintele Romaniei am purtat discutie foarte serioasa, tehnica si institutionala. Imi doresc ca pana la alegeri cele doua institutii, a Guvernului si a Presedintiei sa respecte aceste relatii, a spus premierul. Premierul a subliniat ca discutia a abordat in principal activitatea Guvernului din ultima jumatate .

Traian Basescu se intalneste miercuri cu Victor Ponta pentru a discuta despre bugetul din 2014 2020 si acordul cu FMI

Presedintele Traian Basescu l-a chemat pe primul ministru Victor Ponta la discutii, la Palatul Cotroceni. Discutiile se vor purta pe tema acordului cu FMI si a bugetului 2014 2020. De asemenea, cei doi vor mai.

LIVE TEXT Ora 15:00: Victor Ponta sustine o declaratie de presa

Premierul Victor Ponta urmeaza sa sustina, miercuri, la ora 15:00, o declaratie de presa la Palatul Victoria, anunta Agerpres. Primul ministru s-a intalnit, miercuri dimineata, cu presedintele Traian Basescu, la Palatul Cotroceni. Ramai pe HotNews. ro pentru a urmari declaratiile primului ministru.

LIVETEXT Ora 15:00: Victor Ponta sustine o declaratie de presa

Premierul Victor Ponta urmeaza sa sustina, miercuri, la ora 15:00, o declaratie de presa la Palatul Victoria, anunta Agerpres. Primul ministru s-a intalnit, miercuri dimineata, cu presedintele Traian Basescu, la Palatul Cotroceni. Ramai pe HotNews. ro pentru a urmari declaratiile primului ministru.

Ion Cristoiu: Victor Ponta a incalcat Constitutia pentru ca nu a mers cu Guvernul la intalnirea cu Traian Basescu

Jurnalistul Ion Cristoiu a afirmat miercuri seara, in emisiunea Ultimul cuvant, de pe B1 TV, ca premierul Victor Ponta a incalcat Constitutia pentru ca a mers singur la intalnirea cu Traian Basescu,.

Presedintele Traian Basescu cheama Guvernul la Cotroceni. Ponta merge singur la intalnire

Update 19. 35 - La randul sau, premierul Victor Ponta a declarat ca va merge singur la intalnirea cu seful statului. Eu singur, a spus Ponta. Update 19. 18 - Premierul Victor Ponta va participa singur la.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2176 seconds )