Libnet.ro
UNICEF

05:15

Traian Basescu: Serviciile au evitat sa ajunga in CSAT si legea cartelelor pre-pay si cea privind stocarea datelor

B1 B1,
Traian Basescu: Serviciile au evitat sa ajunga in CSAT si legea cartelelor pre-pay si cea privind stocarea datelor

Traian Basescu a declarat in cadrul emisiunii Ultimul cuvant de pe B1 TV ca printr-un tertip legal serviciile au evitat ca pachetul legilor Big Brother sa ajunga in CSAT. Pachetul Big Brother, s-a ales o. continuă pe B1

Traian Basescu: Serviciile au evitat sa ajunga in CSAT si legea cartelelor pre-pay si cea privind stocarea datelor (VIDEO)

Traian Basescu a declarat in cadrul emisiunii Ultimul cuvant de pe B1 TV ca printr-un tertip legal serviciile au evitat ca pachetul legilor Big Brother sa ajunga in CSAT. Pachetul Big Brother, s-a ales o.

Traian Basescu: Democratia care nu critica serviciile de forta ale statului e lipsita de vigoare

Traian Basescu a vorbit in cadrul emisiunii Ultimul cuvant despre ofiterii acoperiti din presa, afirmand ca nu are nicio informatie legata de existenta acestora. Eu iau afirmatia directorului SRI ca.

Traian Basescu a acceptat casa Mioarei Roman, dar nu se va muta inca in ea. Ramane la Vila Lac 3, desi legea nu ii mai permite

Fostul presedinte Traian Basescu a semnat cu RA-APPS pentru a prelua casa care i-a apartinut Mioarei Roman, dar nu se va muta inca in ea, pentru ca locuinta se afla in plin proces de renovare. Fostul presedinte va locui, in continuare, in Vila Lac 3, resedinta sa din timpul mandatului prezidential, desi legea il obliga sa se mute dupa 60 de zile de la incheierea mandatului.

Punctul de intalnire. Traian Basescu are viitor. Penal

In momentul de fata, exista pe rol patru cauze penale importante in care apare numele lui Traian Basescu. Basescu-Bercea : Spaga a ajuns la Traian Basescu2. Dosarul Microsoft. Un fost ministru si lider.

Traian Basescu, despre Eduard Hellvig la sefia SRI: A fost un soc anuntarea axei Bucuresti - Berlin - Washington / E o numire gresita, Romania avea nevoie in fruntea serviciilor secrete de doi atlantisti

Traian Basescu a declarat marti seara ca pentru el a fost un soc anuntarea de catre Eduard Hellvig a unei noi axe a securitatii euro-atlantice Washington-Berlin-Bucuresti, vorbind in termeni duri despre propunerea presedintelui Klaus Iohannis pentru sefia SRI, pe care il acuza ca a intrat in politica ducand geanta lui Dan Voiculescu si ca l-a tradat pe Crin Antonescu. In ceea ce priveste viata sa dupa terminarea mandatului de presedinte, Traian Basescu afirma ca se simte extraordinar de bine iar singura sa grija este cum va evolua cazul Elenei Udrea, in care are in continuare incredere.

Denuntul facut de Dorin Cocos il contrazice pe Traian Basescu. Campania lui Basescu, finantata cu bani din spagi

Denuntul facut de Dorin Cocos vine sa il contrazica pe Traian Basescu, cel care in octombrie anul trecut le lua apararea atat Elenei Udrea, cat si sotului ei. Atunci, fostul presedinte spunea ca stie.

Traian Basescu, la Ultimul Cuvant, in cel mai important interviu de dupa mandat - Emisiune completa (VIDEO)

Fostul presedinte Traian Basescu a fost invitat, marti seara, intr-o editie speciala a emisiunii Ultimul Cuvant, moderata de Catalin Striblea si Ion Cristoiu si difuzata in exclusivitate de B1 TV.

Traian Basescu: Sper ca Elena Udrea sa nu fie condamnata, este cea mai mare investitie politica a mea

Fostul presedinte Traian Basescu a declarat, marti seara, intr-un interviu televizat, ca spera ca Elena Udrea sa nu fie condamnata, pentru ca aceasta este cea mai mare investitie politica a lui. Eu sper s.

Traian Basescu: Moldova nu e inca pierduta, Ucraina e pierduta. E bine ca Iohannis a mers la Chisinau

Traian Basescu a vorbit marti seara in cadrul emisiunii Ultimul cuvant de pe B1 TV, despre Republica Moldova si Ucraina, apreciind ca vizita lui Klaus Iohannis peste Prut este oportuna, dar precizand ca.

Traian Basescu: Moldova nu e inca pierduta, Ucraina e pierduta. E bine ca Iohannis a mers la Chisinau (VIDEO)

Traian Basescu a vorbit marti seara in cadrul emisiunii Ultimul cuvant de pe B1 TV, despre Republica Moldova si Ucraina, apreciind ca vizita lui Klaus Iohannis peste Prut este oportuna, dar precizand ca.

ştiri de la B1

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2047 seconds )