Libnet.ro
UNICEF

01:05

Traian Basescu, sugestie pentru Klaus Iohannis: Atunci cand ai in fata PSD, necesitatea unui protocol este absoluta

B1 B1,
Traian Basescu, sugestie pentru Klaus Iohannis: Atunci cand ai in fata PSD, necesitatea unui protocol este absoluta

Fostul presedinte Traian Basescu este de parere ca ar fi nevoie de un protocol de cooperare intre seful statului si Guvern, mentionand ca o situatie in care un astfel de act ar fi necesar este cea a. continuă pe B1

Lovitura dura pentru Klaus Iohannis. Prelungirea mandatului generalului Ciuca la conducerea Armatei, suspendata de instanta

Curtea de Apel Bucuresti a admis cererea depusa de Ministerul Apararii Nationale MApN) de a suspendarea decretului semnat de presedintele Klaus Iohannis prin care a fost prelungit mandatul sefului Statului Major al.

Veste-soc pentru Traian Basescu: Condamnare pentru probleme in campania sa prezidentiala din 2009

Omul de afaceri Giovanni Francesco, fostul iubit al Ioanei Basescu, a fost condamnat la un an si 6 luni de inchisoare cu suspendare pentru evaziune fiscala si spalare de bani. Este vorba despre un proces din.

Traian Basescu despre problema numirii sefului Statului Major a Armatei: Les s-a dus cu o candidatura care nu indeplinea conditiile din lege

Ministrul Gabriel Les s-a dus cu o propunere nelegala de sef al Statului Major al Apararii, iar presedintele Klaus Iohannis a avut dreptate atunci cand a respins-o, a declarat fostul presedinte Traian Basescu,.

PSD, mesaj penru Klaus Iohannis: Nu va mai amestecati in lucrurile pe care nu le intelegeti!

PSD a transmis vineri, un mesaj special pentru presedintele Klaus Iohannis, dupa ce seful statului a criticat Guvernul pentru proiectul de buget. Cresterea investitiilor reprezinta principala tinta a.

Gabriela Firea, SCRISOARE catre Klaus Iohannis si RECLAMATIE la SRI, in SCANDALUL POLUARII APEI POTABILE din Bucuresti

Scandalul apei potabile din Bucuresti ia amploare. PrimarulGabriela Fireai-a transmis o scrisoare presedintelui Klaus Iohannis si a facut reclamatie la SRI pentru a se vedea daca raul Arges, din care.

Vizita de rang inalt la Palatul Cotroceni. Klaus Iohannis, intrevedere cu secretarul general al NATO: Apararea pe flancul estic trebuie sa ramana o prioritate (VIDEO)

Vizita de rang inalt la Palatul Cotroceni. Presedintele Klaus Iohannis l-a primit, joi dimineata, la Cotroceni pe Jens Stoltenberg, secretarul general al NATO, care a venit la Bucuresti pentru reuniunea informala.

Klaus Iohannis l-a primit, la Cotroceni, pe secretarul general al NATO, Jens Stoltenberg (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis l-a primit, la Palatul Cotroceni, pe Jens Stoltenberg, secretarul general al NATO, informeaza B1 TV. Stoltenberg a venit la Bucuresti pentru reuniunea informala a ministrilor.

JENS STOLTENBERG, LA INTALNIREA CU KLAUS IOHANNIS: Contributia Romaniei in NATO - de mare importanta

ACTUALIZARE - Stoltenberg: Contributia Romaniei in NATO - de mare importanta, in conditiile unui mediu de securitate imprevizibil ----- Presedintele Klaus Iohannis il primeste, astazi, la Cotroceni, pe secretarul general al NATO, Jens Stoltenberg, care se afla la Bucuresti pentru o reuniune informala a ministrilor Apararii din UE.

Klaus Iohannis, MESAJ FERM pentru Guvern: Sa coboare cu picioarele pe pamant si sa inceteze experimentele fiscale cu economia Romaniei. Sa vina cu un buget realist pentru 2019 (VIDEO)

Atac devastator al presedintelui Klaus Iohannis la adresa guvernantilor. in cadrul unui eveniment organizat de catre Camera de comert romano-germana, seful statului a denuntat schimbarile facute de guvernul PS.

Klaus Iohannis, un nou atac la Guvern

Klaus Iohannis a criticat din nou Guvernul, marti seara, in discursul tinut la Camera de Comert. Ne aflam la inceputul unui an important pentru viitorul Romaniei. Ma refer atat la presedintia.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2132 seconds )