Libnet.ro
UNICEF

16:45

Traian Basescu, ultimele 15 zile la Cotroceni

Antena3 Antena3,
Traian Basescu, ultimele 15 zile la Cotroceni

Traian Basescu mai are 15 zile pana devine membru PMP cu acte in regula. Dupa 3548 de zile ca presedinte al Romaniei, in sfarsit se va putea inscrie in partidul pe care il conduce din umbra. Presedintele. continuă pe Antena3

Elena Udrea a cazut in dizgratie. Umbra lui Traian Basescu se leapada de fosta blonda de la Cotroceni

Oamenii lui Traian Basescu se cearta intre ei din cauza Alinei Bica. Dupa Vasile Blaga, si Emil Boc o acuza pe Elena Udrea ca minte referitor la dosarul sefei DIICOT. Boc sustine ca in Guvern nu s-a discutat.

Sinteza zilei. Imaginile rusinii din epoca Traian Basescu

Duminica seara, la Sinteza zilei, Mihai Gadea a prezentat imaginile rusinii din epoca Traian Basescu. Timp de 10 ani, romanii au suportat cu stoicism regimul Basescu, au fost umiliti, saraciti, lasati la.

Ultimul RACNET al lui Traian Basescu. Ce mai cere acum presedintele, inainte de a PLECA de la Cotroceni

Traian Basescu ii cere lui Victor Ponta sa plece din Guvern. Presedintele sustine ca nu are nicio problema cu un executiv controlat de PSD, atata timp cat partidul are majoritate parlamentara, insa prezenta.

Traian Basescu: Victor Ponta este complet discreditat in interiorul UE. Sa isi asume formarea unui nou Guvern, dar din care el sa lipseasca

Presedintele Traian Basescu va sustine o declaratie de presa, la ora 18. 30, la Palatul Cotroceni, informeaza Administratia Prezidentiala. Antena3. ro transmite LIVE declaratiile presedinteluiPrincipalele.

Victor Ponta renunta la ideea suspendarii lui Traian Basescu: Nu mai e timp si nici nu mai e o majoritate clara in Parlament

Calin Popescu Tariceanu si Victor Ponta au spus, in timpul campaniei prezidentiale, ca vor face totul pentru a-l suspenda pe Traian Basescu pana la finalul mandatului. Dupa ce a pierdut alegerile.

Presedintii lupta pentru vilele de protocol. Guvernul REFUZA sa ii dea lui Traian Basescu resedinta de la Snagov

Klaus Iohannis ar putea locui la vila de protocol Lac 2 sau Lac 3, dupa preluarea mandatului. Asta in timp ce Traian Basescu a refuzat propunerea Guvernului de a avea tot o vila, dar ceva mai modesta in comparatie.

Traian Basescu: Il rog pe Victor Ponta sa isi asume formarea unui nou guvern, dar din care domnia sa lipseasca. A devenit un bolovan de piciorul Romaniei

Presedintele Traian Basescu a afirmat joi, intr-o declaratie de presa sustinuta la Palatul Cotroceni, ca premierul Victor Ponta este un politician complet discreditat in interiorul UE, iar prezenta sa in fruntea Guvernului e un element de discreditare si pentru Romania. Seful statului i-a cerut lui Victor Ponta sa isi asume, in calitatea de presedinte PSD, formarea unui nou guvern, dar din care domnia sa sa lipseasca, pentru binele si credibilitatea Romaniei. Fac apel la dl Victor Ponta sa inteleaga ca in acest moment a devenit un bolovan de piciorul Romaniei, a spus Basescu. HotNews. ro a transmis LIVE TEXT declaratiile sefului statului.

Traian Basescu va sustine o declaratie de presa, la ora 18.30

Presedintele Traian Basescu va sustine joi, incepand cu ora 18. 30, o declaratie de presa la Palatul Cotroceni, potrivit unui comunicat al Administratiei Prezidentiale.

Presedintele Traian Basescu face declaratii de presa de la ora 18.30

Pesedintele Traian Basescu va sustine o declaratie de presa, incepand cu ora 18. 30, la Palatul Cotroceni. DNA a cerut astazi continuarea anchetei privind votul din Diaspora.

Presedintele Traian Basescu, declaratii de presa, de la ora 18.30

Pesedintele Traian Basescu va sustine o declaratie de presa, incepand cu ora 18. 30, la Palatul Cotroceni. DNA a cerut astazi continuarea anchetei privind votul din Diaspora.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2003 seconds )