Libnet.ro
UNICEF

05:00

Ultimul RACNET al lui Traian Basescu. Ce mai cere acum presedintele, inainte de a PLECA de la Cotroceni

Antena3 Antena3,
Ultimul RACNET al lui Traian Basescu. Ce mai cere acum presedintele, inainte de a PLECA de la Cotroceni

Traian Basescu ii cere lui Victor Ponta sa plece din Guvern. Presedintele sustine ca nu are nicio problema cu un executiv controlat de PSD, atata timp cat partidul are majoritate parlamentara, insa prezenta. continuă pe Antena3

Vezi integral conferinta de presa a presedintelui Traian Basescu, in care ii cere premierului sa demisioneze din Guvern (VIDEO)

Presedintele Traian Basescu a sustinut, joi seara, o conferinta de presa in care i-a cerut premierului Victor Ponta sa creeze un nou guvern, dar din care domnia sa sa lipeasca, pentru binele si.

Dan Voiculescu: Basescu ii cere demisia lui Ponta, dar uita ca s-a ascuns de vointa natiunii sub scaunul de la Cotroceni

Traian Basescu ii cere demisia lui Ponta, dar uita ca s-a ascuns de vointa natiunii sub scaunul de la Cotroceni, scrie Dan Voiculescu pe blog. in urma cu 7 ani, amenintat cu perspectiva suspendarii, Traian.

Gabriel Liiceanu: Pe terenul pregatit de Traian Basescu au fost castigate acum alegerile prezidentiale

Va mai amintiti cum a aratat sfarsitul anului 2004?, se intreaba Gabriel Liiceanu in debutul textului: Portret de presedinte la final de mandat, publicat pe Contributors. ro. Si-atunci, ca si.

Traian Basescu nu se abtine de la atacuri nici de Ziua Nationala

In ultimul discurs sustinut la palatul Cotroceni cu ocazia zilei Nationale, presedintele Traian Basescu nu a putut sa se abtina de la atacuri. Presedintele a atacat din nou presa, chiar in contextul.

Presedintele Traian Basescu a decorat mai multi actuali si fosti consilieri

Presedintele Traian Basescu a semnat joi decretul de decorare a mai multor actuali si fosti consilieri prezidentiali si de stat din cadrul Administratiei Prezidentiale. Astfel, in semn de inalta apreciere.

Traian Basescu a inaintat in grad peste 100 de reprezentanti ai MAI, MApN, SPP si STS

Presedintele Romaniei, Traian Basescu, a semnat vineri, 28 noiembrie, decrete de inaintare in grad si de acordare de diferite grade pentru peste 100 de reprezentanti ai MAI, MApN, SPP si STS, potrivit unui comunicat publicat pe site-ul Administratiei Prezidentiale.

Traian Basescu si-a decorat consilierii prezidentiali

Presedintele Traian Basescu a semnat astazi decretul de decorare a mai multor actuali si fosti consilieri prezidentiali si de stat din cadrul Administratiei Prezidentiale, printre acestia aflandu-se Sebastian Lazaroiu, Cristian Diaconescu si Iulian Fota.

Traian Basescu: Il rog pe Victor Ponta sa isi asume formarea unui nou guvern, dar din care domnia sa lipseasca. A devenit un bolovan de piciorul Romaniei

Presedintele Traian Basescu a afirmat joi, intr-o declaratie de presa sustinuta la Palatul Cotroceni, ca premierul Victor Ponta este un politician complet discreditat in interiorul UE, iar prezenta sa in fruntea Guvernului e un element de discreditare si pentru Romania. Seful statului i-a cerut lui Victor Ponta sa isi asume, in calitatea de presedinte PSD, formarea unui nou guvern, dar din care domnia sa sa lipseasca, pentru binele si credibilitatea Romaniei. Fac apel la dl Victor Ponta sa inteleaga ca in acest moment a devenit un bolovan de piciorul Romaniei, a spus Basescu. HotNews. ro a transmis LIVE TEXT declaratiile sefului statului.

Nastase: N-am fost niciodata suparat pe Traian Basescu

Fostul premier Adrian Nastase a avut o declaratie surprinzatoare la adresa presedintelui Traian Basescu. Suparat? N-am fost niciodata suparat pe el. Nu-i vorba de suparare. Stiti foarte bine, n-am fost de.

Ponta: Nu am contra lui Iohannis resentimentele sau neincrederea pe care am avut-o fata de Traian Basescu

Premierul Victor Ponta spune ca va incerca sa colaboreze cu noul presedinte Klaus Iohannis, precizand ca fata de castigatorul din 16 noiembrie nu are resentimente asa cum recunoaste ca are fata de presedintele in exercitiu, Traian Basescu.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,212 seconds )