Libnet.ro
UNICEF

13:15

Sinteza zilei. Imaginile rusinii din epoca Traian Basescu

Antena3 Antena3,
Sinteza zilei. Imaginile rusinii din epoca Traian Basescu

Duminica seara, la Sinteza zilei, Mihai Gadea a prezentat imaginile rusinii din epoca Traian Basescu. Timp de 10 ani, romanii au suportat cu stoicism regimul Basescu, au fost umiliti, saraciti, lasati la. continuă pe Antena3

Sinteza zilei: Fostul general de armata Victor Atanasie Stanculescu, invitatul lui Basescu la receptia dedicata Zilei de 1 Decembrie

Fostul general de armata Victor Atanasie Stanculescu, condamnat la 15 ani de detentie in dosarul Revolutiei de la Timisoara, a fost invitatul lui Traian Basescu la receptia dedicata Zilei Nationale, de la.

Sinteza zilei: Povestea lui Dan Jubea, studentul din Timisoara ucis in casa parintilor in Ajunul Craciunului anului 1989

Mihai Gadea a prezentat, in editia de joi seara a emisiunii Sinteza zilei, povestea lui Dan Jubea, un tanar student ucis in Ajunul Craciunului anului 1989. Baiatul, care participase la miscarile de strada.

Traian Basescu: Il rog pe Victor Ponta sa isi asume formarea unui nou guvern, dar din care domnia sa lipseasca. A devenit un bolovan de piciorul Romaniei

Presedintele Traian Basescu a afirmat joi, intr-o declaratie de presa sustinuta la Palatul Cotroceni, ca premierul Victor Ponta este un politician complet discreditat in interiorul UE, iar prezenta sa in fruntea Guvernului e un element de discreditare si pentru Romania. Seful statului i-a cerut lui Victor Ponta sa isi asume, in calitatea de presedinte PSD, formarea unui nou guvern, dar din care domnia sa sa lipseasca, pentru binele si credibilitatea Romaniei. Fac apel la dl Victor Ponta sa inteleaga ca in acest moment a devenit un bolovan de piciorul Romaniei, a spus Basescu. HotNews. ro a transmis LIVE TEXT declaratiile sefului statului.

Victor Ponta renunta la ideea suspendarii lui Traian Basescu: Nu mai e timp si nici nu mai e o majoritate clara in Parlament

Calin Popescu Tariceanu si Victor Ponta au spus, in timpul campaniei prezidentiale, ca vor face totul pentru a-l suspenda pe Traian Basescu pana la finalul mandatului. Dupa ce a pierdut alegerile.

Traian Basescu, ultimele 15 zile la Cotroceni

Traian Basescu mai are 15 zile pana devine membru PMP cu acte in regula. Dupa 3548 de zile ca presedinte al Romaniei, in sfarsit se va putea inscrie in partidul pe care il conduce din umbra. Presedintele.

Ion Cristoiu: Victor Ponta latra la Traian Basescu pentru a putea mieuna la picioarele lui Klaus Iohannis

Ion Cristoiu comenteaza, intr-un editorial postat pe blogul personal, atitudinea lui Victor Ponta din ultima vreme. Jurnalistul considera ca premierul latra la Traian Basescu pentru a putea mieuna la picioarele.

Presedintii lupta pentru vilele de protocol. Guvernul REFUZA sa ii dea lui Traian Basescu resedinta de la Snagov

Klaus Iohannis ar putea locui la vila de protocol Lac 2 sau Lac 3, dupa preluarea mandatului. Asta in timp ce Traian Basescu a refuzat propunerea Guvernului de a avea tot o vila, dar ceva mai modesta in comparatie.

Presedintele Traian Basescu a fost invitat la summitul PPE din 18 decembrie

Presedintele Traian Basescu a fost invitat la summitul Partidului Popular European, care se va desfasura pe 18 decembrie, la Bruxelles, inaintea Consiliului European de Iarna 18-19 decembrie), potrivit unui comunicat al PPE.

Presedintele Traian Basescu a fost invitat la summitul PPE din 18 decembrie

Presedintele Traian Basescu a fost invitat la summitul Partidului Popular European, care se va desfasura pe 18 decembrie, la Bruxelles. Acesta va avea loc inaintea Consiliului European de Iarna 18-19 decembrie),.

Presedintele Traian Basescu a decorat mai multi actuali si fosti consilieri

Presedintele Traian Basescu a semnat joi decretul de decorare a mai multor actuali si fosti consilieri prezidentiali si de stat din cadrul Administratiei Prezidentiale. Astfel, in semn de inalta apreciere.

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2213 seconds )