Libnet.ro
UNICEF

20:30

Traian Basescu: Voi analiza denuntarea pactului de coabitare.

România Liberă România Liberă,
Traian Basescu: Voi analiza denuntarea pactului de coabitare.

Independenta justitiei in Romania s-a prabusit cu binecuvantarea premierului Ponta, a declarat presedintele Traian Basescu, la emisiunea Evenimentul Zilei, difuzata la postul B1TV Basescu despre inlaturarea procurorului Papici: Nitu, Ponta si Cazanciuc au compromis Romania Ma face sa denunt pactul de coabitare. In acest moment, ce au facut Nitu, Cazanciuc si Ponta a compromis Romania, a spus Traian Basescu, in cadrul emisiunii. Seful statului sustine ca se gandeste sa faca acest lucru . continuă pe România Liberă

Basescu: Independenta justitiei s-a prabusit cu binecuvantarea lui Ponta. Voi analiza denuntarea pactului de coabitare

Presedintele Traian Basescu a afirmat, joi dimineata, ca independenta justitiei inRomania s-a prabusit cu binecuvantarea premierului Ponta. Din acest motiv, presedintele spune ca se gandeste serios.

Basescu: Independenta justitiei s-a prabusit cu binecuvantarea lui Ponta. Voi analiza denuntarea pactului de coabitare (VIDEO)

Presedintele Traian Basescu a afirmat, joi dimineata, ca independenta justitiei inRomania s-a prabusit cu binecuvantarea premierului Ponta. Din acest motiv, presedintele spune ca se gandeste serios.

Basescu despre inlaturarea procurorului Papici: Nitu, Ponta si Cazanciuc au compromis Romania.

Traian Basescu:Cand ai un prim-ministru care minte si afara si in tara devine o eticheta. Sta bine in sondaje. Si eu am stat bine in sondaje pana in momentul in care am anuntat masurile de austeritate. Eu atunci am scazut 20 de procente intr-o zi. Cand poporul isi va da seam aci Ponta Minte, ar putea avea o mare surpriza, sa-i cada zambetul. CITITI SI:Traian Basescu: Voi analiza denuntarea pactului de coabitare ---Ponta nu poate sa-si asume momente critice. Ponta e mincinos. Marea lui pasiune .

Traian Basescu: Voi fi un bunic model.

Presedintele Traian Basescu a vorbit in emisiunea Serviciul Roman de Comedie de la Pro Tv despre noul sau statut de bunic. Basescu a catalogat drept extraordinar faptul ca pe niciuna dintre fetele lui nu a vazut-o din prima zi de la nastere. Cand ma intorceam eu de pe mare, mergeau in picioare. La asta mica, am tinut-o in brate din prima zi, e ceva incredibil sa vezi asa un omulet si pe urma sa il vezi cum creste, a mai afirmat seful statului despre nepoata lui, spunand ca a luat deja 700 de .

Traian Basescu: Voi iesi din politica numai cu picioarele inainte. Afla planurile de viitor ale presedintelui

Presedintele Traian Basescu a declarat miercuri seara, ca va parasi scena politica la finalul mandatului numai cu picioarele inainte. intrebat in emisiunea Serviciul Roman de Comedie daca va parasi.

VIDEO Traian Basescu: O sa fac o analiza a pactului de coabitare cu Victor Ponta, ma voi pronunta in aceasta dupa-amiaza. Independenta justitiei s-a prabusit, acest lucru ma face sa ma indrept spre denuntarea pactului si sa informez partenerii

Presedintele Traian Basescu a anuntat joi dimineata la B1 TV ca astazi va face o analiza cu privire la pactul de coabitare pe care il are cu premierul Victor Ponta, spunind ca ca se indreapta spre denuntarea pactului din cauza interventiei brutale in justitie a premierului.

Crin Antonescu, despre denuntarea pactului de coabitare: Sa lasam faptele sa se consume si apoi declaram

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat joi, comentand declaratiile presedintelui Traian Basescu referitoare la faptul ca ar putea sa denunte pactul de coabitare cu premierul Victor Ponta, ca asteapta ca faptele sa se consume, relateaza Agerpres.

Reactia lui Victor Ponta la atacurile lui Traian Basescu. Cel care face presiune si intra cu bocancii in justitie e presedintele Basescu

Premierul Victor Ponta a comentat, in direct la Antena 3, declaratiile lui Traian Basescu referitoare la pactul de coabitare. Primul ministru afirma ca el nu va denunta parcul de coabitare cu Traian.

Reactia lui Victor Ponta la atacurile lui Traian Basescu. N-as putea spune ca sufar

Premierul Victor Ponta a comentat, in direct la Antena 3, declaratiile lui Traian Basescu referitoare la pactul de coabitare. Primul ministru afirma ca el nu va denunta parcul de coabitare cu Traian.

VIDEO Traian Basescu: Nu il mai girez pe Ponta, a incalcat grav pactul de coabitare si s-a bagat cu bocancii in justitie / E o imixtiune a politicului care pur si simplu a dat ordin procurorului general sa faca ceva, dupa condamnarea lui Voiculescu si fi

Traian Basescu i-a atacat dur, joi, in emisiunea Evenimentul zilei de la B1 Tv, pe premierul Victor Ponta si pe procurorul general Tiberiu Nitu pentru schimbarea, joi, a procurorului Lucian Papici de la sefia sectiei I de la DNA, cel care a instrumentat dosarul Liviu Dragnea - fraudarea referendumului. Seful statului considera ca este vorba despre o imixtiune a politicului care pur si simplu a dat ordin procurorului general sa faca ceva, dupa condamnarea lui Voiculescu si finalizarea dosarului lui Dragnea si a anuntat ca, in aceste conditii, va face o analiza a pactului de coabitare cu premierul, urmand sa se pronunte in aceasta dupa-amiaza, in urma interventiei brutale in justitie a acestuia din urma. Traian Basescu a vorbit si despre intrarea in Schengen, problema romilor si alegerile prezidentiale de anul viitor, unde, spune el PSD va avea candidat propriu: probabil pe Ponta, dar isi micsoreaza sansele. Pe unul ca Ponta risca sa-l bata unul ca Boc, care e asezat, e cinstit, nu minte. Cele mai importante declaratii ale sefului statului, in articol.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2141 seconds )