Libnet.ro
UNICEF

10:30

Transfer de ultima ora anuntat de Craiova

Online Sport Online Sport,
Transfer de ultima ora anuntat de Craiova

Universitatea Craiova a anuntat, luni seara, transferul atacantului german Reagy Ofosu de la FC Botosani. continuă pe Online Sport

Apare o noua banca in Romania. Anuntul de ultima ora in domeniul bancar

Piata bancara din tara va avea, in cel mai scurt timp, un nou jucator important. Un gigant italian a anuntat ca isi va extinde operatiunile in Romania. Anunt de ultima ora in domeniul bancar Avand sediul principal in Milano, Italia, banca IFIS Spa a anuntat ca a infiintat, pe piata bancara din Romania, o societate .

Klaus Iohannis, mesaj de ultima ora pentru Donald Trump. Ce i-a transmis presedintelui SUA

Vineri dimineata, Donald Trump a anuntat pe Twitter ca, atat el, cat si sotia lui Melania Trump, au fost testati pozitiv pentru coronavirus. Presedintele Romaniei i-a trimis un mesaj lui Donald Trump. Klaus Iohannis mesaj de ultima ora pentru Donald Trump Dupa ce Donald Trump a facut public faptul ca atat el, cat si Melania .

Anunt de ultima ora de la Revolut. Toti romanii care au abonament la ei trebuie sa afle asta

Anunt pentru toti romanii care folosesc Revolut! Ce trebuie sa stie cei care au abonament la ei? Utilizatorii au parte de mari surprize! Totul este din ce in ce mai usor cu Revolut. Anunt de ultima ora pentru romanii care folosesc Revolut Utlizatorii Revolut pot de acum sa monitorizeze toate abonamentele si platile recurente. Totul .

Ultima ora! Ludovic Orban, anunt neasteptat despre majorarea pensiilor. Ce trebuie sa stie toti pensionarii

Ludovic Orban a vorbit in cursul serii de duminica despre posibilitatea majorarii pensiilor. Acesta le recomanda pensionarilor sa nu se mai increada in promisiunile PSD, deoarece Guvernul nu are fabrica de tiparit bani. Drept urmare, pentru moment, pensiile nu vor suferi schimbari, cu atat mai putin majorari. Veste proasta pentru pensionari Pandemia de COVID-19 a .

ANAF, decizie de ultima ora. Toti romanii trebuie sa afle: ce se intampla cu datoriile

ANAF vine cu o noua decizie in prim-plan pentru cetateni! Ce trebuie sa stie romanii? O noua OUG pentru esalonarea la plata a fost anuntata. Iata decizie oficiala a autoritatilor! ANAF, noua decizie. Ce se intampla cu datoriile? Ministrul Finantelor Publice a declarat ca o ordonanta de urgenta prin care se reglementeaza esalonarea la plata .

Ungurii ne dau vestea proastra, fix in acest moment. Anuntul de ultima ora din Ungaria

Veste proasta din Ungaria! Decizia finala a autoritatilor a surprins pe toata lumea. Ce a hotarat Guvernul maghiar cu privire la restrictiile impotria raspandirii coronavirusului? Decizie oficiala a Guvernului maghiar! Ungaria a prelungit cu o luna masurile restrictive in privinta accesului in tara. Acestea au fost introduse in tara de la 1 septembrie in vederea .

Ultima ora! Spitalul Marius Nasta a fost vandalizat de rudele unui pacient mort de COVID-19. Ce traume au suferit pacientii si medicii

In cursul serii de joi, Institutul Marius Nasta a fost atacat de un grup numeros de persoane, rude ale unui pacient decedat de COVID-19. Cei 20 de atacatori au patruns violent in spital, ajungand sa ameninte medicii si pacientii internati in saloane. Agresorii au incercat sa intre pe ferestre Momente ingrozitoare au avut loc joi .

Politia Capitalei anunt de ultima ora dupa numarul ridicat de infectii cu COVID

Politia Capitalei a anuntat ca, impreuna cu celelalte institutii abilitate, va intensifica controalele care vizeaza respectarea masurilor impuse de autoritati pentru prevenirea si combaterea infectarii cu noul coronavirus.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2188 seconds )