Libnet.ro
UNICEF

08:30

Politia Capitalei anunt de ultima ora dupa numarul ridicat de infectii cu COVID

Antena3 Antena3,
Politia Capitalei anunt de ultima ora dupa numarul ridicat de infectii cu COVID

Politia Capitalei a anuntat ca, impreuna cu celelalte institutii abilitate, va intensifica controalele care vizeaza respectarea masurilor impuse de autoritati pentru prevenirea si combaterea infectarii cu noul coronavirus. continuă pe Antena3

Cand intra Capitala in carantina? Nelu Tataru, anunt de ultima ora

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a declarat joi dupa-amiaza, ca decizia de introducere in carantina a unei localitati, inclusiv a Bucurestiului, este strans legata de rata de transmitere a noului coronavirus.

Ultima ora. Gabriela Firea are dovada fraudei la vot. Edilul Capitalei solicita repetarea alegerilor: Noaptea ca hotii!

Rasturnare de situatie in cazul alegerilor locale desfasurate duminica trecuta. Dupa toate acuzatiile aduse de Gabriela Firea si alti primari de sector, minciunile incep sa iasa la lumina. in cursul serii de miercuri au aparut dovezi video care demonstreaza ca alegerile ar fi putut fi fraudate. Imaginile socante inregistrate de camerele de supraveghere La trei .

Ultima ora. Gabriela Firea, amenintata cu inchisoarea de catre o colega. De ce infractiune este acuzat fostul edil al Capitalei

Clotilde Armand si-a anuntat marti noapte victoria, mentionand ca are cu 1000 de voturi mai mult decat contracadidatul sau, Dan Tudorache. Vestea vine dupa ce un scandal monstruos s-a desfasurat la Primaria Sectorului 1 pe tema fraudarii votului. Din aceasta cauza, in naumite sectii de votare a fost nevoie de renumararea voturilor. Cine a castigat .

Politia Capitalei anunta un numar mai mare de controale

Datorita numarului mare de infectari din ultima perioada, Politia Capitalei s-a hotarat sa faca mai .

Apare o noua banca in Romania. Anuntul de ultima ora in domeniul bancar

Piata bancara din tara va avea, in cel mai scurt timp, un nou jucator important. Un gigant italian a anuntat ca isi va extinde operatiunile in Romania. Anunt de ultima ora in domeniul bancar Avand sediul principal in Milano, Italia, banca IFIS Spa a anuntat ca a infiintat, pe piata bancara din Romania, o societate .

Klaus Iohannis, mesaj de ultima ora pentru Donald Trump. Ce i-a transmis presedintelui SUA

Vineri dimineata, Donald Trump a anuntat pe Twitter ca, atat el, cat si sotia lui Melania Trump, au fost testati pozitiv pentru coronavirus. Presedintele Romaniei i-a trimis un mesaj lui Donald Trump. Klaus Iohannis mesaj de ultima ora pentru Donald Trump Dupa ce Donald Trump a facut public faptul ca atat el, cat si Melania .

Ultima ora: ce s-a intamplat cu terenul pe care Simona Halep va intra sa joace! Panica la Roland Garros 2020

Panica la Roland Garros, dupa ce o bubuitura puternica s-a auzit in timpul partidei Stan Wawrinka Dominik Koepfer. Germanul, care se pregatea sa serveasca, s-a oprit si s-a uitat mirat spre adversarul sau si spre arbitru. Toti trei au erau convuzi, dar partida s-a reluat dupa cateva zeci de secunde. Organizatorii au transmis asigurari .

ANAF, decizie de ultima ora. Toti romanii trebuie sa afle: ce se intampla cu datoriile

ANAF vine cu o noua decizie in prim-plan pentru cetateni! Ce trebuie sa stie romanii? O noua OUG pentru esalonarea la plata a fost anuntata. Iata decizie oficiala a autoritatilor! ANAF, noua decizie. Ce se intampla cu datoriile? Ministrul Finantelor Publice a declarat ca o ordonanta de urgenta prin care se reglementeaza esalonarea la plata .

Ungurii ne dau vestea proastra, fix in acest moment. Anuntul de ultima ora din Ungaria

Veste proasta din Ungaria! Decizia finala a autoritatilor a surprins pe toata lumea. Ce a hotarat Guvernul maghiar cu privire la restrictiile impotria raspandirii coronavirusului? Decizie oficiala a Guvernului maghiar! Ungaria a prelungit cu o luna masurile restrictive in privinta accesului in tara. Acestea au fost introduse in tara de la 1 septembrie in vederea .

Ultima ora! Spitalul Marius Nasta a fost vandalizat de rudele unui pacient mort de COVID-19. Ce traume au suferit pacientii si medicii

In cursul serii de joi, Institutul Marius Nasta a fost atacat de un grup numeros de persoane, rude ale unui pacient decedat de COVID-19. Cei 20 de atacatori au patruns violent in spital, ajungand sa ameninte medicii si pacientii internati in saloane. Agresorii au incercat sa intre pe ferestre Momente ingrozitoare au avut loc joi .

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2343 seconds )