Libnet.ro
UNICEF

12:45

Transferul codurilor nucleare catre Joe Biden s-a facut, in premiera, in doua etape

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Transferul codurilor nucleare catre Joe Biden s-a facut, in premiera, in doua etape

Codurile nucleare i-au fost predate miercuri, asa cum trebuie, noului presedinte al SUA, Joe Biden, insa pentru prima data in istorie acest transfer, care in mod obisnuit este unul discret, s-a facut in doua etape, relateaza AFP. continuă pe Ziarul Bursa

SUA: De ce transferul codurilor nucleare catre Joe Biden a necesitat doua etape

Codurile nucleare au fost predate miercuri, asa cum prevede protocolul, noului presedinte al Statelor Unite Joe Biden, dar pentru prima data in istorie, acest transfer, de obicei discret, a necesitat o coregrafie in doua etape, potrivit AFP.

LIVE - VIDEO Ceremonia de investire a lui Joe Biden in functia de presedinte al Statelor Unite ale Americii

ACTUALIZARE - Presedintele Joe Biden si prima doamna, Jill Biden, au ajuns la Casa Alba --- *ACTUALIZARE - Proteste restranse la Washington --- *ACTUALIZARE - Transferul codurilor nucleare catre Joe Biden s-a facut, in premiera, in doua etape --- *ACTUALIZARE - Biden s-a recules la Cimitirul National Arlington alaturi de Clinton, Obama si Bush --- *ACTUALIZARE - Macron catre Biden: Welcome back in Acordul de la Paris privind schimbarile climatice --- *ACTUALIZARE - Biden a trecut trupele in revista pentru prima data in calitate de presedinte --- *ACTUALIZARE - Imediat dupa incheierea ceremoniei, Joe Biden a anuntat pe Twitter ca merge la Casa Alba --- *ACTUALIZARE - Greta Thunberg l-a parafrazat pe Donald Trump intr-un tweet de adio la incheierea mandatului prezidential --- *ACTUALIZARE - Joe Biden a tinut astazi primul discurs ca presedinte al SUA --- *ACTUALIZARE - Joe Biden a depus juramantul de presedinte --- *ACTUALIZARE - Lady Gaga a cantat imnul SUA --- *ACTUALIZARE - Vicepresedintele Mike Pence, singurul reprezentant al Administratiei Trump care participa la ceremonie, a ajuns la Capitoliu. --- *ACTUALIZARE - Fostii presedinti Bill Clinton, George W. Bush si Barack Obama, prezenti la eveniment --- *ACTUALIZARE - incepe ceremonia in care Joe Biden va depune juramantul --- *ACTUALIZARE - Personalul Curtii Supreme a revenit in cladire, amenintarea cu bomba a fost falsa --- *ACTUALIZARE - Curtea Suprema a SUA este evacuata din cauza unei amenintari cu bomba --- *ACTUALIZARE - Joe Biden participa la slujba de la Catedrala Sfantul postol Matei din Washington, inaintea ceremoniei de inaugurare. Alaturi de el participa toti cei mai importanti lideri Democrati si Republicani din din Congresul SUA. Joe Biden e insotit la Catedrala de sotia sa, Jill Biden. --- *ACTUALIZARE - Presedintele Trump nu a mentionat numele succesorului sau, Joe Biden, in discursul de adio. in schimb, Trump a promis ca ne vom intoarce intr-o forma sau alta. --- *ACTUALIZARE - Donald Trump a facut scurte remarci cand a iesit din Casa Alba, afirmand ca a fost o mare onoare sa fie presedinte si ca au fost patru ani extraordinari. --- *ACTUALIZARE - Donald Trump si Melania Trump au parasit Casa Alba, indreptandu-se spre elicopterul Marine One.

MARCEL CIOLACU: Salut preluarea mandatului de presedinte al SUA de catre Joe Biden

Liderul PSD Marcel Ciolacu a salutat preluarea mandatului de presedinte al SUA de catre Joe Biden. El a adaugat ca doreste ca parteneriatul Statelor Unite cu Romania sa fie extins si benefic ambelor parti, transmite News. ro.

Marcel Ciolacu: Salut preluarea mandatului de presedinte al SUA de catre Joe Biden. Ne dorim ca parteneriatul cu Romania sa fie extins si benefic ambelor parti

Liderul PSD Marcel Ciolacu transmis un mesaj prin care saluta preluarea mandatului de presedinte al SUA de catre Joe Biden. El a adaugat ca doreste ca parteneriatul Statelor Unite cu Romania sa fie extins si benefic ambelor parti.

Emmanuel Macron, apel catre Joe Biden: Presedintele Frantei isi doreste o implicare militara mai mare din partea SUA

Presedintele-francez Emmanuel Macron si-a exprimat marti speranta ca in vremea administratiei Biden Statele Unite ale Americii vor arata un angajament mai mare fata de lupta impotriva extremistilor.

Marcel Ciolacu le ureaza mult succes lui Joe Biden si Kamala Harris. Social-democratul vrea extinderea Parteneriatului Strategic si a comparat planurile noii administratii cu masurile propuse de PSD

Marcel Ciolacu saluta preluarea mandatului de presedinte al Statelor Unite ale Americii de catre Joe Biden. intr-un mesaj in care a comparat planul economic si social al administratiei Biden cu masurile.

Ceremonia de investire a lui Joe Biden in functia de presedinte al Statelor Unite ale Americii

ACTUALIZARE - Lady Gaga a cantat imnul SUA --- *ACTUALIZARE - Vicepresedintele Mike Pence, singurul reprezentant al Administratiei Trump care participa la ceremonie, a ajuns la Capitoliu. --- *ACTUALIZARE - Fostii presedinti Bill Clinton, George W. Bush si Barack Obama, prezenti la eveniment --- *ACTUALIZARE - incepe ceremonia in care Joe Biden va depune juramantul --- *ACTUALIZARE - Personalul Curtii Supreme a revenit in cladire, amenintarea cu bomba a fost falsa --- *ACTUALIZARE - Curtea Suprema a SUA este evacuata din cauza unei amenintari cu bomba --- *ACTUALIZARE - Joe Biden participa la slujba de la Catedrala Sfantul postol Matei din Washington, inaintea ceremoniei de inaugurare. Alaturi de el participa toti cei mai importanti lideri Democrati si Republicani din din Congresul SUA. Joe Biden e insotit la Catedrala de sotia sa, Jill Biden. --- *ACTUALIZARE - Presedintele Trump nu a mentionat numele succesorului sau, Joe Biden, in discursul de adio. in schimb, Trump a promis ca ne vom intoarce intr-o forma sau alta. --- *ACTUALIZARE - Donald Trump a facut scurte remarci cand a iesit din Casa Alba, afirmand ca a fost o mare onoare sa fie presedinte si ca au fost patru ani extraordinari. --- *ACTUALIZARE - Donald Trump si Melania Trump au parasit Casa Alba, indreptandu-se spre elicopterul Marine One.

Tineretul din ziua de azil. De la Joe Biden la Jos Biden

Joe Biden a depus juramantul pentru functia de presedinte al SUA. Democratul a facut apel la unitate. Desi isi permite un laptop, presedintele american ramane adeptul unitatii centrale si al desktop-ului.

Lady Gaga si J.Lo au facut spectacol la Washington! Momente inaltatoare in ziua in care Joe Biden a fost numit presedinte

Zi istorica in America. Joe Biden si-a depus juramantul de investire in functia de presedinte al Statelor Unite ale Americii. Lady Gaga si Jennifer Lopez au fost invitate sa cante la evenimentul urmarit de intreg mapamondul. Imnul Americii, The Star Spangled Banner Steagul impestritat cu stele), a fost interpretat de celebra Lady Gaga, iar momentul a fost cu adevarat inaltator, la fel cum a fost si cel al faimoasei Jennifer Lopez.

Marcel Ciolacu: Salut preluarea mandatului de Presedinte al Statelor Unite ale Americii de catre Joe Biden

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat, marti seara, ca saluta instalarea noului presedinte al Americii la Casa Alba.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2286 seconds )