Libnet.ro
UNICEF

15:30

Transport de plasma hiperimuna de la Galati pentru salvarea unui medic care a ingrijit pacienti infectati cu coronavirus

Adevărul Adevărul,
Transport de plasma hiperimuna de la Galati pentru salvarea unui medic care a ingrijit pacienti infectati cu coronavirus

Un elicopter al Ministerului Afacerilor Interne a preluat plasma hiperimuna de la Galati, care a fost transportata apoi la Targu Mures pentru a ajuta la recuperarea unui pacient cu COVID-19, a carui stare de sanatate este grava. continuă pe Adevărul

Actiune de peste 11 ore a salvamontistilor gorjeni pentru salvarea unui turist de 70 de ani care s-a ratacit in munti

Salvamontistii gorjeni au reusit sa salveze, noaptea trecuta, un turist in varsta de 70 de ani care s-a aventurat in zona Muntilor Parang. Acesta a fost surprins de vremea rea si de lasarea intunericului, a pierdut poteca marcata si, epuizat de efort, a cerut sprijinul salvamontistilor.

Marturia unui medic legist: Mortii COVID arata altfel decat tot ce am vazut in cariera mea

Un medic legist de la IML Bucuresti, profesor universitar, a scris o carte bazata pe cei 25 de ani ai sai de experienta, in care vorbeste despre modul diferit in care arata mortii de COVID-19 fata de cei care nu au acest virus.

Whistleblowing. Noi obligatii legale impuse companiilor pentru asigurarea unui mediu de business sanatos

Organizatia Transparency International a afirmat recent ca in anul 2020, nu se mai poate gasi nicio justificare pentru a lasa avertizorii de integritate whisteblowers) neprotejati. Mesajul a fost adresat atat autoritatilor, cat si mediului de afaceri. Un whistleblower e practic o persoana care ofera informatii despre anumite conduite ilegale, incorecte sau lipsite de etica din cadrul unei companii private sau publice.

Cum ii pregatim pe cei mici pentru inceperea unui nou an scolar?

Desi cei mici se bucura inca din plin de vacanta de vara, pentru noi parintii am putea spune ca provocarile in ceea ce priveste pregatirile acestora pentru scoala, de abia acum incep.

ADVERTORIAL Cum ii pregatim pe cei mici pentru inceperea unui nou an scolar?

Desi cei mici se bucura inca din plin de vacanta de vara, pentru noi parintii am putea spune ca provocarile in ceea ce priveste pregatirile acestora pentru scoala, de abia acum incep.

Romanca din Marea Britanie, apel pentru gasirea unui barbat atragator cu care a flirtat intr-un Lidl: Cine si unde esti?

O romanca stabilita in Marea Britanie a facut un apel pe retelele de socializare pentru a-l gasi pe barbatul atragator cu care a flirtat recent intr-un supermarket Lidl. Tanara pe nume Ana Palmer povesteste ca a schimbat cateva priviri cu barbatul misterios in timp ce isi facea cumparaturile la supermarketul situat in Tavistock, Devon.

3 pasi pentru aprinderea unui trabuc

Fumarea unui trabuc este de cele mai multe ori un moment special, iar aprinderea acestuia reprezinta un ritual in sine. Dupa ce ti-ai ales trabucul cu aroma, taria si toate caracteristicile care sunt pe gustul tau, va tr.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2145 seconds )