Libnet.ro
UNICEF

10:16

Transportatorii din Romania pregatesc mega-protestul RCA

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Transportatorii din Romania pregatesc mega-protestul RCA

Transportatorii din Romania pregatesc un protest national ce va avea loc in data de 14-15 septembrie. Pana atunci, sediul Guvernului si sediul Autoritatii de Supraveghere Financiara ASF) vor fi claxonate de catre toti transportatorii sau alte categorii profesionale, precum si persoanele fizice nemultumite de pretul RCA, se arata intr-un comunicat de presa al Confederatiei Operatorilor si Transportatorilor Autorizati din Romania COTAR). continuă pe Ziarul Bursa

Transportatorii din Romania pregatesc ceea ce ei numesc mega-protestul RCA

Transportatorii din Romania pregatesc un protest national ce va avea loc in data de 14-15 septembrie. Pana atunci, sediul Guvernului si sediul Autoritatii de Supraveghere Financiara ASF) vor fi claxonate de catre toti transportatorii sau alte categorii profesionale, precum si persoanele fizice nemultumite de pretul RCA, se arata intr-un comunicat de presa al Confederatiei Operatorilor si Transportatorilor Autorizati din Romania COTAR).

Scoala din Romania, in elita educatiei britanice din lume

Singura scoala din Romania acreditata pe curriculum romanesc si curriculum Cambridge se afla la Cluj si, potrivit unui raport al Departamentului pentru Educatie din Marea Britanie, ofera cele mai.

Lovitura pentru internauti! Unul dintre cele mai cunoscute site-uri de piraterie din Romania a fost inchis

Domeniul unuia dintre cele mai cunoscute si populare site-uri de piraterie din Romania a fost sechestrat de catre Parchetul de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justie. Site-ul continea seriale si filme oferite.

Un fost europarlamentar va da in judecata Sky News, in controversa privind presupusul trafic de arme din Romania: Toata lumea poate sa faca la fel

Un fost europarlamentar a declarat ca va da in judecata postul britanic de televiziune Sky News, pe motiv ca, in calitate de cetatean roman, se simte prejudiciat de reportajul privind presupusul trafic de arme din Romania. Astfel, Sebastian Bodu a precizat ca va cere despagubiri de 100. 000 de lei,.

Rafael de Mestre: In 2020, vreau sa avem printre participantii la 80edays si o echipa din Romania

Rafael de Mestre, spaniolul care a organizat anul acesta cursa cu masini de serie 100% electrice in jurul lumii in 80 de zile si pentru care Romania este a doua casa, vrea ca in 2020, cand va avea loc din nou concursul sa participe si o echipa din.

JO 2016: Programul din 16 august al sportivilor din Romania - A 11-a zi de intreceri

Alin Alexuc Ciurariu lupte greco-romane, categoria 98 de kg) va fi primul sportiv din Romania care va evolua marti, 16 august, la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro. Intra in material pentru a vedea care vor fi sportivii tricolori care vor concura astazi in Brazilia.

JO 2016: Programul din 14 august al sportivilor din Romania - A noua zi de intreceri

Nationala de handbal feminin a Romaniei va incerca sa se califice in sferturile Jocurilor Olimpice, in ultimul meci din Grupa A fetele lui Tomas Ryde duelandu-se cu Norvegia. Intra in material pentru a vedea programul de duminica, 14 august, al sportivilor din Romania.

JO 2016: Programul din 13 august al sportivilor din Romania - A opta zi de intreceri

Romania ar mai putea castiga o medalie la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro, in proba de opt rame cu carmaci. Sambata vor avea loc mai multe serii de calificari din atletism. Intra in material pentru a vedea programul din 13 august al sportivilor din Romania.

Ce surpriza a avut Ianis Zicu cand a intrat intr-o camera de hotel din Romania

Ianis Zicu s-a amuzat de situatie, dar mai ales de conditiile pe care le-a gasit la hotelul din Slobozia. A comentat cu umor momentul pe Facebook, unde a postat si o fotografie sugestiva, scrie.

Papa Francisc s-a intalnit cu 20 de foste prostituate. Sase dintre ele sunt din Romania

Papa Francisc a mers, vineri, in vizita intr-un apartament din Roma unde locuiesc 20 de foste prostituate, dintre care sase romance.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 10:16

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2956 seconds )