Libnet.ro
UNICEF

09:15

Transportatorii SOMEAZA Guvernul: Romania, cel mai mare COST din regiune. Furia atinge COTE LIMITA

B1 B1,
Transportatorii SOMEAZA Guvernul: Romania, cel mai mare COST din regiune. Furia atinge COTE LIMITA

Uniunea Nationala a Transportatorilor Rutieri din Romania UNTRR) someaza Guvernul Dancila. Transportatorii cer accelerarea publicarii HG privind restituirea supraaccizei. UNTRR arata ca. continuă pe B1

Cel mai mare transportator de produse petroliere din Romania a livrat peste 1,1 mld. litri carburant in 2017

Treiro, cel mai mare transportator si distributitor de produse petroliere din Romania, cu peste 1,1 miliarde de litri carburant livrati in 2017, a facut investiti de 25 milioane euro in cei 20 de ani de activitate.

LOVITURA pentru economia romaneasca! Cel mai mare producator de aluminiu din tara, SCOS la vanzare

Cel mai mare producator de aluminiu din tara e de vanzare. Alro a anuntat luni ca actionarii sai, Vimetco NV si Conef SA, intentioneaza sa lanseze o oferta publica de vanzare pentru actiunile companiei,.

Indicele Robor la trei luni a crescut la 2,92%, cel mai mare nivel din ultimii patru ani

Indicele Robor la trei luni, in functie de care sunt calculate dobanzile la majoritatea creditelor in lei, a crescut 2,92%, cel mai mare nivel din octombrie 2014, potrivit datelor publicate luni de Banca Nationala a Romaniei, scrie news. ro.

Primul solist al trupei AC/DC ajunge in Romania la cel mai mare festival rock din mediul rural. Toate astrele s-au aliniat

In comuna argeseana Corbi, aproape de cea mai veche manastire rupestra din Romania, va avea loc prima editie a festivalului Stonebird, la care vor concerta nume de top din tara si strainatate. Vedetele evenimentului vor fi Dave Evans, primul solist al legendarei trupe AC/DC, si bateristul american Mike Terrana.

Eurostat: Romania - cea mai mare inflatie din UE

Rata inflatiei anuale de la noi s-a situat la 4,6%, potrivit Biroului de Statistica al UE * BNR: Dinamica ascendenta a ratei anuale a inflatiei contrabalanseaza evolutiile favorabile ale altor indicatori macroeconomici financiari Tara noastra a inregistrat, in luna mai a anului curent, cea mai mare rata a inflatiei din Uniunea Europeana, respectiv 4,6%, aceasta fiind urmata de Estonia, cu 3,1%, arata un raport publicat, vineri, de Biroul de Statistica al Uniunii Europene Eurostat).

RomanIA Autentica, cel mai mare festival de promovare a mestesugurilor romanesti

Cea de-a treia editie a Festivalului RomanIA Autentica va avea loc pe 23 si 24 iunie 2018. Pe deplin constienti de ceea ce am construit cu migala, RomanIA Autentica si-a asumat un scop si o misiune pe cat de dificila, pe atat de importanta, aceea de a arata fata reala a tezaurului popular si spiritual al satului romanesc. Daca iti doresti cu adevarat, gasesti si azi in localitati izolate, in memoria ultimilor pastratori de traditii ori in lazi de zestre, transmise din generatie in generatie, comori fragile si inefabile, pe care tavalugul contemporan le poate sfarama intr-o clipa, daca nu vom intinde mana pentru a salva ce se mai poate.

Indicele Robor la sase luni a crescut la 3,07%, cel mai mare nivel din ultimii patru ani

Indicele Robor la trei luni, in functie de care sunt calculate dobanzile la majoritatea creditelor in lei, a stagnat la 2,93%, dar indicele Robor la sase luni a crescut la 3,07%, cel mai mare nivel din ultimii patru ani, potrivit datelor publicate miercuri de Banca Nationala a Romaniei BNR).

Indicele Robor la trei luni a crescut la 2,93%, cel mai mare nivel din octombrie 2014

Indicele Robor la trei luni, in functie de care sunt calculate dobanzile la majoritatea creditelor in lei, a crescut 2,93%, cel mai mare nivel din octombrie 2014, potrivit datelor publicate marti de Banca Nationala a Romaniei BNR).

Indicele Robor la trei luni a crescut la 2,92%, cel mai mare nivel din octombrie 2014

Indicele Robor la trei luni, in functie de care sunt calculate dobanzile la majoritatea creditelor in lei, a crescut 2,92%, cel mai mare nivel din octombrie 2014, potrivit datelor publicate luni de Banca Nationala a Romaniei BNR).

Anual, populatia unui oras de talia Oradei dispare de pe harta tarii. De ce are Romania cea mai mare pondere a emigrantilor in totalul populatiei

Unul din o suta de romani ia an de an calea strainatatii, in ciuda faptului ca in ultimii ani economia locala a fost una dintre cele mai dinamice din Uniunea Europeana, iar, in tandem, si salariile angajatilor romani au reusit sa inregistreze plusuri, in timp ce rata somajului a atins minime istorice, de 4,5%. Si totusi, de ce fug romanii de acasa?.

ştiri de la B1

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2235 seconds )