Libnet.ro
UNICEF

13:30

Tranzactia Auchan - Real ar putea avea nevoie de avizul CE

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Tranzactia Auchan - Real ar putea avea nevoie de avizul CE

Preluarea hipermarketurilor din Romania ale retailerului Real de catre firma franceza Auchan ar putea sa aiba nevoie de avizul Comisiei Europene CE), avand in vedere ca tranzactia vizeaza magazine din mai multe tari, a declarat miercuri. continuă pe Wall-Street Ro

Italia merge spre o recesiune prelungita si ar putea avea nevoie de ajutor in 2013

Analistii financiari estimeaza ca Italia se indreapta spre o recesiune prelungita si ar putea avea nevoie de ajutor in 2013, potrivit analistilor citati de CNBC, informeaza Mediafax. Guvernul condus de Mario.

Tranzactia Auchan - Real, pe ultima suta de metri?

Tranzactia in urma careia Auchan ar achizitiona lantul de hipermarketuri Real a revenit in centrul atentiei la inceputul acestei saptamani. Dupa mai multe articole in presa internationala pe aceasta tema, si presa locala a scris astazi ca deal-ul se.

Italia se indreapta spre o recesiune prelungita si ar putea avea nevoie de ajutor in 2013 ...

Pietele s-au concentrat in acest an pe un posibil program de sprijin financiar pentru Spania, dar analistii spun ca Italia, care se indreapta spre o recesiune prelungita, ar putea la randul ei sa aiba nevoie de ajutor in 2013, potrivit analistilor citati de CNBC, potrivit Mediafax. Guvernul condus de Mario Monti anticipeaza doar o contractie neglijabila in 2013, dar analistii de la Citi prognozeaza un declin economic de 1,4%, dupa o scadere de 2,3% in acest an. OCDE a inrautatit totodata .

Preluarea Real de catre Auchan ar putea sa aiba nevoie de avizul CE

Auchan ar putea sa aiba nevoie de avizul Comisiei Europene CE) pentru a prelua hipermarketurile retailerului Real din tara noastra, arata sursele de presa.

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2046 seconds )