Libnet.ro
UNICEF

14:45

Ce trebuie sa stie persoanele peste 65 de ani despre vaccinul AstraZeneca

B1 B1,
Ce trebuie sa stie persoanele peste 65 de ani despre vaccinul AstraZeneca

Dupa ce patru state din UE au anuntat ca nu va folosi vaccinul produs de AstraZeneca pentru persoanele cu varsta de 65 de ani in campania de imunizare impotriva COVID-19, Valeriu Gheorghitaa precizat ca. continuă pe B1

Nici Austria nu recomanda vaccinul AstraZeneca la persoanele de peste 65 de ani

Comisia nationala de vaccinare a Austriei a recomandat luni autoritatilor sanitare ale acestei tari sa administreze vaccinul anti-Covid-19 produs de AstraZenecaOxford numai persoanelor cu varste intre 18 si 65 de ani, potrivit televiziunii publice ORF.

Israelul extinde vaccinarile antiCovid la toate persoanele peste 16 ani

Israelul va extinde vaccinarile anti-COVID-19 pentru a include toti cetatenii cu varsta de peste 16 ani, au declarat miercuri oficiali locali, in conditiile in care numarul infectarilor si al deceselor asociate coronavirusului a crescut din nou in tara, relateaza Reuters citata de Agerpres.

Comisia de vaccinare a Austriei nu recomanda utilizarea vaccinului AstraZeneca pentru persoanele peste 65 de ani. Care sunt motivele

Comisia Nationala de Vaccinare a Austriei a recomandat luni autoritatilor sanitare ale acestei tari sa nu administreze vaccinul anti-COVID-19 produs de AstraZenecaOxford persoanelor cu varste peste 65 de ani.

Comisia de vaccinare a Austriei nu recomanda vaccinul AstraZeneca la persoanele de peste 65 de ani

Comisia Nationala de Vaccinare a Austriei a recomandat astazi autoritatilor sanitare ale acestei tari sa administreze vaccinul anti-COVID-19 produs de AstraZenecaOxford numai persoanelor cu varste intre 18 si 65 de ani, potrivit televiziunii publice ORF, preluata de agentia EFE si Agerpres.

Israelul extinde vaccinarile anti-COVID-19 la toate persoanele cu varsta de peste 16 ani

Israelul va extinde vaccinarile anti-COVID-19 pentru a include toti cetatenii cu varsta de peste 16 ani, au declarat miercuri oficiali locali, in conditiile in care numarul infectarilor si al deceselor asociate coronavirusului a crescut din nou in tara, relateaza Reuters, citata de Agerpres.

ştiri de la B1

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2036 seconds )