Libnet.ro
UNICEF

05:30

COD ROSU de PLOI SI INUNDATII pentru mai multe regiuni din Franta

Antena3 Antena3,
COD ROSU de PLOI SI INUNDATII pentru mai multe regiuni din Franta

Intemperiile inregistrate in sudul Frantei se mentin si duminica, situatia din Aude si Pyrenees-Orientales fiind dificila. Cele doua regiuni sunt vizate de cod rosu, relateaza presa franceza, citata de Ager. continuă pe Antena3

Avetizare cod galben de ceata pentru mai multe judete

Meteorologii au emis, joi dimineata, mai mult avertizari cod galben de ceata pentru judetul Maramures, Cluj, Mures si Sibiu, potrivit Administratiei Nationale de Meteorologie ANM). Prima avertizare este valaib.

Avertizare cod galben de ceata pentru mai multe judete

Meteorologii au emis, joi dimineata, mai mult avertizari cod galben de ceata pentru judetul Maramures, Cluj, Mures si Sibiu, potrivit Administratiei Nationale de Meteorologie ANM). Prima avertizare este valaib.

Cod galben de polei pentru 10 judete, pana la ora 23:00

Meteorologii au emis vineri seara avertizari cod galben nowcasting de polei pentru mai multe judete din estul si centrul tarii, valabile pana la ora 23:00. Potrivit ANM, se semnaleaza polei local in judetele.

ANM: Cod galben de precipitatii mixte care depun polei in mai multe judete

Meteorologii au emis, vineri, o avertizare cod galben de precipitatii care depun polei, in mai multe judete ale tarii, potrivit Administratiei Nationale de Meteorologie ANM):Avertizarea este valabila pana la o.

Mai multe banci ar putea fi sanctionate de BNR daca nu se gasesc resurse pentru a acoperi provizioanele dedicate insolventelor

Se anunta masuri dure in sistemul bancar. Mai multe banci ar putea fi sanctionate peste trei zile de Banca Nationala a Romaniei, daca nu gasesc resurse pentru a acoperi provizioanele dedicate insolventelor,.

Peste 81.000 de cazuri de infectii respiratorii acute, cu 4,9% mai multe decat in sezonul precedent

Peste 80. 000 de cazuri de infectii respiratorii acute au fost inregistrate in perioada 17-23 noiembrie, mai multe cu 1,5% decat in saptamana precedenta si cu 4,9% fata de aceeasi perioada a sezonului precedent, potrivit Centrului de Supraveghere si Control al Bolilor Transmisibile.

Japonia: Mai multe zboruri au fost anulate din cauza eruptiei vulcanului Aso (VIDEO)

Mai multe zboruri au fost anulate in Japonia din cauza eruptiei vulcanului Aso, au anuntat, joi, Japan Airlines JAL) si ANA Holdings, relateaza AFP. Japan Airlines a anulat cel putin 12 zboruri cu plecare de pe.

VIDEO. FRANTA: Cod ROSU de ploi si inundatii. Peste 2.000 de oameni au fost evacuati

Codul rosu de ploi si inundatii a fost emis de autoritatile franceze in urma precipitatiilor abundente care continua de cateva zile, iar litoralul ramane aproape in totalitate sub supraveghere din cauza riscului de valuri mari, scrie leparisien. fr si lefigaro. fr.

PayPoint, cu 53% mai multe tranzactii plati facturi in prima jumatate a anului financiar 2014 - 2015

Operatorul de plati in numerar si online PayPoint raporteaza pentru Romania, pentru prima jumatate a anului financiar 2014-2015, un volum record de 25,2 milioane tranzactii plati facturi, in crestere cu 53% comparativ cu aceeasi perioada a anului precedent.

Olanda isi repatriaza 122 de tone de aur din SUA, pentru mai multa siguranta. Germania nu reuseste sa faca acelasi lucru

Banca centrala a Olandei DNB) a repatriat 122 de tone de aur din SUA, reprezentand 20% din rezervele sale totale. Actiunea a fost motivata prin dorinta de a-si repartiza intr-un mod mai echilibrat.

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2162 seconds )