Libnet.ro
UNICEF

21:15

Trei goluri si prea multi nervi in Manchester United - Manchester City 1-2

România Liberă România Liberă,
 Trei goluri si prea multi nervi in Manchester United - Manchester City 1-2

Cel mai asteptat duel al etapei din Premiere League, duelul dintre marile rivale din Manchester s-a terminat cu victoria oaspetilor de la City. continuă pe România Liberă

VIDEO Manchester United - Manchester City 1-2/ Guardiola l-a invins pe Mourinho in primul duel din Premier League

Manchester City s-a impus in fata lui Manchester United, scor 2-1, intr-o partida contand pentru etapa a patra din Premier League. Cel mai asteptat duel al startului de sezon i-a adus pentru prima data fata in fata pe Jose Mourinho si Pep Guardiola, din postura de antrenori ai celor doua mari rivale din Manchester. Intra in material pentru a vedea rezumatul partidei Manchester United - Manchester City.

Manchester United-Manchester City, meciul inceputului de sezon in fotbalul european

Manchester United si Manchester City se infrunta, sambata de la 14:30, in derby-ul inceputului de sezon in fotbalul englez si nu numai. Un meci asteptat cu sufletul la gura prin prisma rivalitatii dintre cei doi manageri, Jose Mourinho si Pep Guardiola. De asemenea, va fi primul derby pentru Zlatan Ibrahimovic, atacantul de la care fanii lui United se asteapta sa faca diferenta.

Manchester City a invins Manchester United, scor 2-1, in etapa a IV-a din Premier League

Manchester City s-a impus in fata celor de la Manchester United, scor 2-1, in etapa a IV-a din Premier League, informeaza dolce-sport. ro. Scorul a fost deschis in minutul '15 de Kevin de.

United-City, cel mai tare DUEL al etapei in Premier League. Mourinho vs. Guardiola. Cine va castiga SUPREMATIA in Manchester?

Sambata va avea loc unul dintre cele mai asteptate meciuri ale sezonului. United si City isi dau intalnirea pentru a vedea cine castiga suprematia in Manchester. Ambele.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3262 seconds )