Libnet.ro
UNICEF

18:45

in trei localitati vor fi organizate din nou alegeri pentru functia de primar, intrucat competitorii sunt la egalitate

Adevărul Adevărul,
in trei localitati vor fi organizate din nou alegeri pentru functia de primar, intrucat competitorii sunt la egalitate

Biroul Electoral Central a decis ca in trei localitati vor fi organizate din nou alegeri pentru functia de primar, intrucat exista candidati care au obtinut acelasi numar de voturi. continuă pe Adevărul

Cine a prevazut caderea Gabrielei Firea, inca din 2018: Oamenii se vor revolta din nou

Rezultatul alegerilor locale in ceea ce priveste Capitala a fost unul dezamagitor pentru fostul edil al Bucurestiului. Desi sondajele o aratau castigatoare pe Gabriela Firea, se pare ca destinul a avut un alt plan pentru aceasta. Iata cine a prevazut caderea fostului primar, inca din 2018! Caderea Gabrielei Firea, prevazuta inca de acum doi ani .

Trei localitati din tara organizeaza din nou alegeri, dupa ce niciun candidat nu a obtinut numarul de voturi necesare pentru a prelua Primaria

Trei localitati din tara vor organiza noi alegeri dupa ce candidatii la scrutinul de pe 27 septembrie au iesit in situatie de balotaj. Este vorba despre localitati din judetele Bistrita-Nasaud, Timis si Teleorman.

Uniunea Europeana, un nou imprumut pentru Romania. Cati bani a primit Guvernul

Romania a obtinut un imprumut de la Uniunea Europeana la dobanzi avantajoase pentru sustinerea demersurilor autoritatilor autoritatilor din Romania pentru protejarea cetatenilor si atenuare a consecintelor socio-economice generate de pandemia de coronavirus. Uniunea Europeana, un nou imprumut pentru Romania Ministerul Finantelor Publice a anuntat vineri ca, in sedinta de Guvern din 1 octombrie, a fost .

Bianca Dragusanu sufera din nou. A primit inca o palma: este de necrezut ce a mai patit

Bianca Dragusanu, o noua lovitura. Noi detalii despre procesul impotriva afaceristului din Vrancea care i-a furat numele. Vedeta nu are, pentru moment, o solutie. Problemele se tin scai de ea. Bianca Dragusanu, o noua lovitura A trecut un an de la declansarea razboiului in instanta impotriva afaceristului din Vrancea care i-a furat numele Biancai Dragusanu, .

Meghan Markle e insarcinata din nou? Unde a fost vazut cuplul recent. Detaliul care ii da de gol

Vestea ca Meghan Markle ar putea fi insarcinata din nou face inconjurul lumii. Fanii cuplului sunt entuziasmati peste masura si asteapta cu nerabdare o confirmare oficiala. Acesta este detaliul care i-a dat de gol pe Printul Harry si sotia sa. Este sau nu Meghan Markle insarcinata din nou?! Desi Archie abia implineste 1 an si .

Bianca Dragusanu si Alex Bodi s-au despartit din nou. Dezvaluirile vedetei despre fostul iubit

Bianca Dragusanu si Alex Bodi s-au despartit din nou. Vedeta s-a urcat joi dimineata in masina, impreuna cu fata sa, Sofia, vorbind despre viata sa personala. Ea a vrut sa sublinieze ca a trait.

Marcel Ciolacu (PSD): Noi suntem pregatiti si vom bate din nou PNL in alegerile parlamentare, cu toata campania facuta direct de la Cotroceni

Marcel Ciolacu sustine ca PSD este pregatit si va invinge din nou PNL in alegerile parlamentare, cu toata campania facuta direct de la Cotroceni. Cu toate acestea, spune el, daca situatia medicala.

BEC a respins, din nou, cererea PSD de anulare a alegerilor la sectorul 1

Biroul Electoral Central a respins din nou cererea PSD de anulare a alegerilor in sectorul 1. Solicitarea fusese adresata BEC, iar intre argumentele pe care se baza era inregistrarea difuzata miercuri seara de Antena 3.

Gabriela Firea: De ce sa nu se numere din nou buletinele de vot? Eu cred ca avem cu totii acest interes, chiar daca ierarhia va fi la fel Replica lui Ludovic Orban (VIDEO)

Fostul primar al Capitalei, Gabriela Firea, sustine ca ar trebui renumarate voturile din Capitala, acuzand fraude la alegerile din 27 septembrie. Firea afirma ca in conditiile in care tot mai multi candidati.

Google confirma ce vor face americanii dupa alegeri: prima confruntare Trump Biden, un dezastru

Donald Trump si Joe Biden au avut prima dezbatere electorala, inaintea alegerilor de pe 3 noiembrie. Pentru ca a reprezentat un dezastru de proportii, americanii au ajuns repede pe Google. in.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2217 seconds )