Libnet.ro
UNICEF

25 Mai.

Trei morti dupa ce o ambarcatiune in care se aflau si romani s-a scufundat in raul Rin

Adevărul Adevărul,
Trei morti dupa ce o ambarcatiune in care se aflau si romani s-a scufundat in raul Rin

Trei persoane au murit, iar un copil este dat disparut dupa ce o ambarcatiune de mici dimensiuni, in care se aflau si romani, s-a rasturnat in Raul Rin, la frontiera dintre Franta si Germania, potrivit AP. Mai multe persoane de pe mal au sarit in apa pentru a incerca sa-i salveze pe ocupantii barcii. continuă pe Adevărul

Cel putin trei persoane au murit, dupa ce o ambarcatiune in care se aflau si romani s-a rasturnat in Rin / Printre decedati se numara cel putin un roman

Trei persoane, inclusiv o fata de nationalitate germana, au murit dupa ce o barca gonflabila s-a rasturnat in Rin, iar o alta fata de nationalitate germana este cautata inca, au anuntat autoritatile locale, relateaza AFP. Printre pasagerii barcii erau si romani.

Demisie surprinzatoare in ministerul Justitiei! A plecat la numai trei saptamani dupa numire

Demisie surprinzatoare in Guvern! Ion Popa a demisionat din functia de secretar de stat la Ministerul Justitiei la numai trei saptamani dupa numire. Ion Popa fusese numit pe data de 9 mai de premierul Viorica.

Andreea Balan, noi probleme medicale la trei luni dupa ce a facut stop cardiac

Andreea Balan a marturirist ca are din nou probleme medicale, iar asta necesita o noua vizita la medic. Dupa operatia de cezariana, artista a mai avut nevoie de trei interventii chirurgicale, in urma.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 25 Mai.

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2358 seconds )