Libnet.ro
UNICEF

05:00

Trei oameni din Satu Mare, in coma la spital dupa ce au mancat ciuperci culese din padure

Antena3 Antena3,
Trei oameni din Satu Mare, in coma la spital dupa ce au mancat ciuperci culese din padure

Trei persoane din Satu Mare se afla in stare critica dupa ce au consumat ciuperci otravitoare. Este vorba despre doi varstnici sot si sotie respectiv un tanar. Toti trei sunt in coma, in. continuă pe Antena3

Accident dramatic in Satu Mare! O persoana a murit si alte trei au fost grav ranite

Accident dramatic in Satu Mare! O persoana a murit si alte trei au fost grav ranite in Valea Seaca, comuna Tarna Mare. Potrivit datelor oferite de purtatorul de cuvint al ISU Satu Mare, Adriana Pop, in .

ACCIDENT VIOLENT in Satu Mare! Un elicopter SMURD, interventie de URGENTA pentru o persoana cu un brat AMPUTAT

O persoana a decedat si alte trei au fost ranite in urma unui accident rutier produs luni dimineata in judetul Satu Mare, fiind solicitat un elicopter SMURD pentru o persoana cu un brat amputat, a informat.

IN PRIMELE TREI LUNI DIN ACEST AN, DUPA PRELUAREA ACTIVELOR OLTCHIM Chimcomplex trece pe pierdere, dar afacerile cresc cu 356% la 343 milioane de lei

Chimcomplex Borzesti CHOB) a inregistrat o pierdere de 1,05 milioane de lei, in primele trei luni din acest an, spre deosebire de un profit net de 11,09 milioane de lei in perioada similara din anul anterior, in contextul unor cheltuieli financiare de 38,35 milioane de lei, cu mult peste cele din T1 2018 de 1,06 milioane de lei, se arata in raportul emitentul transmis Bursei de Valori Bucuresti BVB).

Imagini cutremuratoare surprinse pe o strada din Baia Mare in plina zi (VIDEO)

Imagini cutremuratoare surprinse pe o strada din Baia Mare in plina zi. Un tanar ametit, dezorientat si dezechilibrat incearca sa treaca o strada din oras. Din miscarile sale, este clar ca barb.

IN CRESTERE FATA DE PRIMELE TREI LUNI DIN 2018 Profitul net al sistemului bancar - 1,84 miliarde lei, in martie

Profitul net al sistemului bancar a ajuns la 1,84 miliarde lei, in primul trimestru al anului in curs, in crestere fata de aceeasi perioada din 2018, cand bancile au facut un profit de 1,82 miliarde lei, dupa cum ne-a transmis Banca Nationala a Romaniei BNR).

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2104 seconds )