Libnet.ro
UNICEF

10:00

Trei oameni au fost raniti de un marfar. Una din victimele care se aflau prea aproape de linia ferata si-a pierdut bratul

Adevărul Adevărul,
Trei oameni au fost raniti de un marfar. Una din victimele care se aflau prea aproape de linia ferata si-a pierdut bratul

Trei oameni au trecut prin momente cumplite in cursul noptii trecute. Cei trei s-au ranit la trecerea unui marfar prin dreptul statiei CFR din Subcetate, pentru ca au stat prea aproape de calea ferata. Cel mai mult de suferit a avut o femeie, care a ramas fara un brat. continuă pe Adevărul

Constanta: 11 oameni au fost raniti dupa ce un microbuz a fost lovit de o betoniera

Potrivit Politiei Rutiere Constanta, accidentul a avut loc in jurul orei 15. 00, pe bulevardul Aurel Vlaicu din Constanta .

Patru romani au fost raniti in urma unui accident petrecut pe o autostrada din Italia

Patru romani au fost raniti in urma unui accident petrecut pe o autostrada din Italia. Cei patru romani au fost transportati de urgenta la spital si doar unul dintre ei este ranit grav. Autoritatile au.

Una din cele mai stranii PADURI din Romania. inca se vad urmele lasate de SECURITATE. Ce se intampla azi aici

Padurea din satul Stanca este cutreierata in lung si in lat de zeci de oameni veniti din toate colturile tarii, in speranta ca vor descoperi o comoara. Padurea este langa Vama Sculeni, Iasi,.

Cupa Davis: Spania, una din marile favorite, a retrogradat din Grupa Mondiala

Spania, care a castigat de cinci ori Cupa Davis din 2000 pana in prezent, nu va evolua in Grupa Mondiala a competitiei in 2015, dupa ce a fost invinsa, scor 3-1, de Brazilia, in play-off s-a jucat la Sao Paulo).

Filipine: Trei persoane au murit si alte trei au fost date disparute in urma naufragiului unui feribot

Trei persoane si-au pierdut viata, iar cel putin alte trei au fost date disparute, in timp ce peste o suta au fost salvate in urma naufragiului unui feribot, in noaptea de sambata spre duminica, in partea.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2076 seconds )