Libnet.ro
UNICEF

09:15

Trei persoane au fost ranite, dupa ce o caruta a fost spulberata de un autoturism

Adevărul Adevărul,
Trei persoane au fost ranite, dupa ce o caruta a fost spulberata de un autoturism

Trei persoane au fost ranite intr-un accident rutier produs, sambata seara, pe DJ 203 D, la limita dintre municipiul Buzau si comuna Tintesti. in eveniment au fost implicate doua masini si o caruta. in urma impactului, ocupantii masinii, sot si sotie, au suferit rani usoare, fiind transportati la spital. Tot la spital a fost transportat si un tanar din caruta. continuă pe Adevărul

Accident spectaculos in China: 11 persoane au fost ranite si mai multe vehicule, avariate, dupa ce un sofer a pierdut controlul masinii sale(VIDEO)

Accident spectaculos intr-o intersectie din China. Cel putin 11 persoane au fost ranite dupa ce un sofer a pierdut controlul masinii sale, a intrat pe contrasens si a lovit mai multi pietoni si.

Un autocar cu 20 de muncitori s-a izbit violent de un autoturism. Doua persoane au fost ranite

Doi tineri au ajuns la spital, vineri dimineata, dupa ce autoturismul in care se aflau s-a izbit, la iesirea din Bals spre judetul Dolj, de un autocar al fabricii QFort din Craiova. in autocar respectiv se aflau 20 de muncitori ai fabricii, care iesisera din schimbul trei, potrivit Mediafax.

VIDEO Accident pe Calea Floreasca, din Capitala. 7 masini implicate, printre care si o ambulanta. Trei persoane, ranite

Un pacient si soferul unei ambulante au fost raniti in aceasta dimineata in centrul Capitalei dupa ce un taxi nu a acordat prioritate serviciului de urgenta. Alte cinci masini au fost implicate in accident. Potrivit primelor cercetari, ambulanta care transporta un pacient a acrosat taxiul care nu i-a acordat prioritate, dupa care a lovit alte cinci autoturisme.

Trei persoane, ranite intr-un accident rutier cu sapte masini, care a avut loc pe Calea Floreasca. Doua dintre victime se aflau intr-o ambulanta, lovita de un taxi

Traficul se desfasoara cu dificultate, joi dimineata, pe Calea Floreasca, ca urmare a unui accident in care au fost implicate sapte masini, prinntre care un taxi si o ambulanta. Stire in curs de actualizare.

Un microbuz care transporta mai multe persoane la o manastire s-a rasturnat pe un drum judetean din Vaslui. Trei persoane au fost transportate la spital

Un microbuz care transporta mai multi pelerini la o manastire din apropierea Barladului s-a rasturnat, iar in urma incidentului, trei persoane au fost transportate la spital. Soferul si ceilalti pasageri nu au avut nevoie de ingrijiri medicale.

Trei persoane din Baia Mare, duse la audieri, dupa ce DIICOT a gasit o cultura de canabis in casa uneia dintre ele

Trei perchezitii domiciliare au avut loc, joi, la locuintele unor persoane banuite de detinere si trafic de droguri de mare risc. Astfel, anchetatorii din cadrul Serviciului de Combatere a Criminalitatii Organizate Maramures, sub coordonarea DIICOT Maramures, au ridicat o cultura indoor de canabis recoltata muguri de canabis, peste 80 de grame de canabis, 275 de grame de mercur, o instalatie de iluminat, un cantar electronic si telefoane mobile.

Un barbat a fost arestat dupa ce ar fi violat sase copii intr-o ora si jumatate, pentru a se razbuna pe parintii lor

Un barbat de 59 de ani din localitatea aradeanu Santana a fost arestat preventiv pentru 30 de zile dupa ce ar fi violat sase copii cu varste cuprinse intre 8 si 12 ani. Toate acestea s-ar fi intamplat in decurs de o ora si jumatate, suspectul razbunandu-se in acest fel pe parintii copiilor pentru neintelegerile mai vechi cu acestia, potrivit News. ro.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2774 seconds )