Libnet.ro
UNICEF

23:15

Accident spectaculos in China: 11 persoane au fost ranite si mai multe vehicule, avariate, dupa ce un sofer a pierdut controlul masinii sale(VIDEO)

B1 B1,
Accident spectaculos in China: 11 persoane au fost ranite si mai multe vehicule, avariate, dupa ce un sofer a pierdut controlul masinii sale(VIDEO)

Accident spectaculos intr-o intersectie din China. Cel putin 11 persoane au fost ranite dupa ce un sofer a pierdut controlul masinii sale, a intrat pe contrasens si a lovit mai multi pietoni si. continuă pe B1

Financial Times: Francois Hollande a fost cel mai nepopular presedinte, dar a adus Frantei crestere economica

Francois Hollande a fost cel mai nepopular presedinte din istoria recenta a Frantei, dar aceasta tara a ajuns, sub mandatul sau, la crestere economica, sustine o analiza publicata de publicatia britanica Financial Times.

O persoana a murit, iar altele trei au fost ranite intr-un accident la Gratiesti

Un tanar de 24 de ani a murit, iar alti trei au fost raniti dupa ce automobilul cu care se deplasau a derapat si s-a rasturnat. Accidentul s-a produs luni seara, 6 martie, in comuna Gratiesti din municipiul Chisinau.

Un autocar cu 20 de muncitori s-a izbit violent de un autoturism. Doua persoane au fost ranite

Doi tineri au ajuns la spital, vineri dimineata, dupa ce autoturismul in care se aflau s-a izbit, la iesirea din Bals spre judetul Dolj, de un autocar al fabricii QFort din Craiova. in autocar respectiv se aflau 20 de muncitori ai fabricii, care iesisera din schimbul trei, potrivit Mediafax.

ştiri din Auto

ştiri de la B1

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2512 seconds )