Libnet.ro
UNICEF

22:45

Trei pompieri, transportati la spital in urma incendiului de la Confort City

Adevărul Adevărul,
Trei pompieri, transportati la spital in urma incendiului de la Confort City

Patru pompieri s-au intoxicat cu monoxid de carbon in timpul interventiei de marti de la blocul din complexul Confort City, trei dintre ei fiind transportati la Spitalul Floreasca, iar al patrulea primind ingrijiri la fata locului, la fel ca sapte locatari ai ansamblului, informeaza IGSU, potrivit Mediafax. continuă pe Adevărul

Locatarii Confort City afectati de incendiu vor sta la hotel, pe timp nelimitat. Seful ISU Ilfov: Blocurile erau pentru birouri (VIDEO)

UPDATE 18:57: in jur de 100 de apartamente au fost afectate dupa incendiul de marti dupa-amiaza din complexul Confort City, fie din cauza flacarilor sau a apei folosite de pompieri pentru stingerea incendiului.

Aproximativ 1.400 de consumatori au ramas fara gaze in urma incendiului din complexul Confort City

Aproximativ 1. 400 de consumatori nu au gaze, de marti dupa-amiaza, in urma incendiului izbucnit in complexul Confort City, dupa ce o echipa de interventie a companiei s-a deplasat pentru a izola perimetrul si.

Distrigaz Sud: Aproximativ 1.400 de clienti, fara gaze in urma incendiului din complexul ...

Aproximativ 1. 400 de consumatori nu au gaze, de marti dupa-amiaza, in urma incendiului izbucnit in complexul Confort City, dupa ce o echipa de interventie a companiei s-a deplasat pentru a izola perimetrul si pentru a sista alimentarea, aceasta urmand sa fie reluata miercuri, potrivit Mediafax. Potrivit reprezentantilor Distrigaz Sud Retele, urmare a incendiului la imobilul din strada Splaiul Unirii nr. 9 din localitatea Popesti - Leordeni, judetul Ilfov si a sesizarii primite la ora 15. 30, o .

INCENDIU CONFORT CITY. Reprezentant al dezvoltatorului imobiliar: Ca sa vorbim de ...

Ancuta Petrescu, reprezentant al dezvoltatorului imobiliar, a declarat despre incendiul izbucnit intr-un bloc din Confort City ca pentru a discuta despre despagubiri trebuie stabilita cauza incidentului. Problema s-a declansat la unul dintre apartamentele de la etajul 11 . Toate organele abilitate vor face o expertiza si vor oferi cheia acestui incident, a explicat Ancuta Petrescu. Pana la stabilirea cauzei , persoanelor afectate de .

INCENDIU CONFORT CITY. Interventia pompierilor, ingreunata de barierele de acces si de ...

Interventia la incendiul produs marti la un bloc din ansamblul rezidential Confort City a fost ingreunata de barierele de acces si de masinile parcate in zona, care au intarziat intrarea echipelor de pompieri, dar si de faptul ca reteaua de hidranti a complexului nu a functionat, potrivit IGSU, citat de Mediafax. Astazi marti), la ora 14. 21, Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta Dealu Spirii al municipiului Bucuresti a fost anuntat despre izbucnirea unui incendiu la un bloc .

Reprezentant al dezvoltatorului imobiliar, despre incendiul din Confort City: Ca sa vorbim de ...

Ancuta Petrescu, reprezentant al dezvoltatorului imobiliar, a declarat despre incendiul izbucnit intr-un bloc din Confort City ca pentru a discuta despre despagubiri trebuie stabilita cauza incidentului. Problema s-a declansat la unul dintre apartamentele de la etajul 11 . Toate organele abilitate vor face o expertiza si vor oferi cheia acestui incident, a explicat Ancuta Petrescu. Pana la stabilirea cauzei , persoanelor afectate de incendiu, le vom oferi niste apartamente in care sa .

INCENDIU CONFORT CITY. Dezvoltatorul Confort City: Vom da persoanelor afectate de incendiu ...

Dezvoltatorul ansamblului Confort City a anuntat, marti seara, ca va pune la dispozitia persoanelor afectate de incendiul de marti apartamentele vacante din interiorul complexului sau din alte spatii, pana la refacerea locuintelor proprii, potrivit Mediafax. Pentru inceput, precizeaza dezvoltatorul, toti locatarii afectati vor fi cazati, in urmatoarele doua, trei zile, intr-o unitate hoteliera, unde li se va asigura hrana, urmand ca, ulterior, sa le puna la dispozitie apartamentele .

INCENDIU PUTERNIC intr-un bloc din CONFORT CITY. ...

UPDATE O persoana a fost dusa la spital, relateaza Realitatea TV. UPDATE Complexul rezidential Confort City, unde a izbucnit marti un incendiu puternic, nu are autorizatie din partea ISU, a declarat prefectul de Ilfov, Florentina Pencea, citata de Rtv. net. Un incendiu a izbucnit, marti dupa-amiaza, la etajul 10 al unui bloc dintr-un complex rezidential aflat in sectorul 3 al Capitalei, flacarile cuprinzand o suprafata de aproximativ 400 de metri, au declarat, pentru Mediafax, .

INCENDIU CONFORT CITY. Locatarii sunt DISPERATI: Astea nu mai sunt case de locuit.

Un incendiu puternic a izbucnit, marti, intr-un bloc din complexul rezidential Confort City din sectorul 3 al Capitalei. Locatarii sunt disperati si spun ca le este frica sa mai stea in casele lor. Cei mai multi dintre au ramas fara bunuri, potrivit Rtv. net. Este compromis tot blocul! Nu se poate intra pe casa scarii. A intrat un pompier si a cazut din picioare din cauza ca nu putea sa respire. Astea nu mai sunt casa de locuit. O sa mergem la Rin, au spus oamenii. Eu .

INCENDIU CONFORT CITY. Politistii de interventie rapida, chemati sa asigure ordinea la ...

Politistii de interventie rapida de la IPJ Ilfov au fost chemati sa asigure, alaturi de jandarmi, masurile de ordine la blocul din complexul Confort City afectat de incendiul de marti, in conditiile in care locatarii vor sa intre cat mai repede in apartamente, pentru a vedea starea acestora, potrivit Mediafax. Patru politisti de interventie rapida de la Inspectoratul de Politie al Judetului IPJ) Ilfov si mai multi jandarmi se afla la blocul unde s-a produs incendiul, unde locatarii, imbracati .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2058 seconds )