Libnet.ro
UNICEF

10:15

Trei zile de doliu, in Coreea de Nord, dupa moartea lui Fidel Castro

România Liberă România Liberă,
Trei zile de doliu, in Coreea de Nord, dupa moartea lui Fidel Castro

Coreea de Nord a instituit trei zile de doliu national, incepand de luni, ca omagiu adus parintelui revolutiei cubaneze Fidel Castro, calificat drept prieten apropiat si aliat fidel in lupta impotriva agresorului american. continuă pe România Liberă

Noua zile de doliu national in Cuba, dupa moartea lui Fidel Castro. in Miami, oamenii au sarbatorit vestea pe strazi: Ce reactii au avut liderii mondiali dupa disparitia fostului presedinte cubanez (VIDEO)

Noua zile de doliu in Cuba, dupa moartea lui Fidel Castro. Fostul lider cubanez a incetat din viata la varsta de 90 de ani. Anuntul a fost facut chiar de fratele sau la televiziunea de stat. Cu.

9 zile de doliu national in Cuba. Funeraliile lui Fidel Castro vor avea loc pe 4 decembrie

In Cuba au fost decretate 9 zile de doliu national dupa moartea parintelui Revolutiei, Fidel Castro, vineri seara, la varsta de 90 de ani. Trupul neinsufletit al lui Fidel Castro urmeaza sa fie incinerat, iar pe data de 4 decembrie sunt programate funeraliile la Santiago de Cuba, in sudul tarii, au anuntat sambata autoritatile cubaneze, citate de AFP.

Doliu in Cuba dupa decesul lui Fidel Castro. Ziare scrise cu cerneala neagra, drapele in berna, vanzarea de alcool este suspendata

Guvernul de la Havana a decretat noua zile de doliu national pana duminica viitoare, cand va avea loc ceremonia funerara a lui Fidel Castro, la Santiago de Cuba.

Kim Jong-un, mesaj dupa moartea lui Fidel Castro:Desi tovarasul Castro a murit, nobilele realizari pe care le-a lasat mostenire vor straluci

Liderul nord-coreean Kim Jong-un regreta moartea fostului presedinte cubanez Fidel Castro, pe care il descrie intr-un mesaj de condoleante ca pe liderul suprem al revolutiei cubaneze si adevaratul lider al poporului, transmite agentia oficiala de presa de la Phenian, KCNA, preluata de EFE si Agerpres.

Mai multi imigranti au dat foc unei tabere din Lesbos, dupa moartea unei mame si copilului ei de 6 ani (VIDEO)

Mai multi imigranti furiosi au dat foc unei tabere de pe insula greaca Lesbos, dupa ce o femeie si copilul ei de 6 ani au murit intr-o explozie provocata de o butelie, informeaza AFP. Explozia s-a.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2052 seconds )