Libnet.ro
UNICEF

11:45

Trei zodii de barbati care sunt cei mai buni soti

Antena3 Antena3,
Trei zodii de barbati care sunt cei mai buni soti

In fiecare zi suntem in cautarea partenerului de viata perfect. Insa exista trei zodii care sunt facute pentru asta. Iata care sunt barbatii care prefera relatiile pe termen lung si se transforma in cei mai buni. continuă pe Antena3

Ivan Patzaichin, devastat de moartea lui Topescu: Nu-mi vine sa cred, pleaca cei mai buni oameni din sport in ultimul timp!

Disparitia lui Cristian Topescu, celebrul comentator sportiv decedat astazi, la 81 de ani, l-a devastat pe legendarul Ivan Patzaichin. Nu-mi vine sa cred, pleaca cei mai buni oameni din sport in ultimul timp.

Brazilia isi pierde unul dintre cei mai buni jucatori! Dani Alves rateaza Campionatul Mondial din Rusia

Fotbalistul lui PSG s-a accidentat la genunchi in ultimul meci jucat de echipa sa si va ajunge pe masa de operatie.

HOROSCOP. Cei mai mari mincinosi ai zodiacului

Exista trei zodii care te mint fara sa aiba remuscari. Fereste-te de ele pentru ca iti pot face rau cu intrigile lor. SCORPION Este un semn zodiacal care adora sa manipuleze si sa minta. Exceleaza in acest.

Horoscop complet Mariana Cojocaru!Saptamana 14-20 mai vine cu trei aspecte importante - cum sunt afectate zodiile in urmatorii 7 ani

Sunt trei aspecte importante in saptamana care urmeaza. E ultima saptamana in care Soare va mai tranzita Zodia Taurului. Va fi Luna Noua pe 15 mai in Taur si impreuna cu Soarele anunta noi.

VIDEO Unitatea de invatamant cu cei mai multi olimpici a implinit 97 ani. Elevii de gimnaziu vor invata intr-o noua cladire. Investitii pe banda la colegiu

La 97 de ani de la infiintare, mai intai ca Scoala elementara de fete, care a suferit de-a lungul anilor transformari, colegiul cu cei mai multi elevi la faza nationala a olimpiadelor scolare a inaugurat un nou corp de cladire.

Cristian Topescu, despre care este cel mai bun fotbalist roman al tuturor timpurilor: Domnle, au fost trei

Intr-un interviu acordat in urma cu cativa ani ziarului Adevarul, Cristian Topescu marturisea cine credea ca sunt, in opinia sa, cei mai buni fotbalisti romani din toate timpurile.

Bancuri cu caini: Care e asemanarea dintre un caine si un inginer?

Cainii sunt considerati cei mai buni prieteni ai omului. Chiar si asa, oamenii au inventat tot felul de bancuri si glume pe seama acestor patrupezi. in cele ce urmeaza va vom prezenta o colectie cu 10 dintre cele mai inspirate bancuri ce au in prim-plan cainii.

Top 4 zodii pe care nu le vei uita niciodata dupa ce le-ai cunoscut

Anumiti oameni nu pot fi uitati dupa primele minute in care i-ai cunoscut. Descopera care sunt zodiile pe care nu ti le poti scoate din minte niciodata. LOCUL 4: CAPRICORN Materialistul si sobrul Capricorn nu.

Business report: La un pas de recesiune. Care sunt semnele; Avem cumparator pentru gazele din Marea Neagra, dar ne pierdem rabdarea cu Legea Offshore; Romania investitiilor, in context european: Pe podiumul scaderilor, dar inca in prima treime a clasamen

Se incing investitiile belgienilor in Romania: Au cumparat zeci de hectare de teren in cateva luni Doua dintre cele mai bogate familii belgiene, cu o avere cumulata de peste 740 mil. euro, plus un antreprenor de. Italienii de la Tirrena, nemtii de la Geiger si Umbrarescu, constructorii cu cele mai mari progrese la autostrazi in ultima luna Se incinge competitia in top trei constructori de autostrazi dupa progresele consemnate pe.

Care sunt cele mai periculoase slujbe din lume

Unele slujbe presupun riscuri uriase, care pot duce la moarte. Muncitorii din industria forestiera, de exemplu, au de trei ori mai multe sanse sa isi piarda viata la job decat un muncitor obisnuit. La fel de riscant sunt considerate pescuitul si pilotajul avioanelor de mici dimensiuni.

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2353 seconds )