Libnet.ro
UNICEF

21:16

Care sunt cele mai periculoase slujbe din lume

Adevărul Adevărul,
Care sunt cele mai periculoase slujbe din lume

Unele slujbe presupun riscuri uriase, care pot duce la moarte. Muncitorii din industria forestiera, de exemplu, au de trei ori mai multe sanse sa isi piarda viata la job decat un muncitor obisnuit. La fel de riscant sunt considerate pescuitul si pilotajul avioanelor de mici dimensiuni. continuă pe Adevărul

Bloomberg: Cele mai sarace tari din UE, printre care si Romnia, vor acum sa intre si ele n zona euro

Cele mai sarace tari din Uniunea Europeana isi doresc acum sa adere la zona euro, scrie publicatia financiara Bloomberg.

Serghei Mizil, despre cele mai tari femei din politica

Desi iesita din sfera politicii romanesti, Elena Udrea este inca una dintre cele mai puternice femei din politica, asta sustine celebrul Serghei Mizil. Pe acelasi loc o pune si pe Olguta Vasilescu, actualul.

Trei zodii de barbati care sunt cei mai buni soti

In fiecare zi suntem in cautarea partenerului de viata perfect. Insa exista trei zodii care sunt facute pentru asta. Iata care sunt barbatii care prefera relatiile pe termen lung si se transforma in cei mai buni.

Cristian Topescu a murit. Ce spunea comentatorul sportiv despre cele mai frumoase amintiri din viata sa

Cristian Topescu a murit. Cunoscutul comentator sportiv s-a stins din viata la varsta de 81 de ani. Cristian Topescu a murit. Cristian Topescu a relatat meciurile celei mai bune generatii din fotbal plus.

Cele mai periculoase 5 semne zodiacale. Iti fac rau cu ochii inchisi! Berbecii, extrem de independenti

Cateva semne zodiacale sunt rele si iti fac rau in orice situatie. Ar putea fi in stare chiar sa te raneasca daca nu isi ating obiectivele. Iata de cine ar trebui sa te feresti. CAPRICORN - isi plange de mila si.

Cele mai frecvente greseli comise de femei in dormitor

Experientele voastre din dormitor lasa mult de dorit? Este posibil ca de vina sa fii chiar tu. Iata care sunt cele mai frecvente greseli pe care le fac femeile in intimitate. O treime dintre femeile active din.

In viitorul apropiat, Health Coaching-ul va fi una dintre cele mai solicitate profesii din domeniul sanatatii

In Statele Unite cererea pentru health coaching este deja mai mare decat numarul expertilor care pot oferi aceste servicii. Gradinitele, scolile, centrele de fitness sau cele de infrumusetare au nevoie de astfel de experti pentru a face preventie prin.

Reduceri televizoare eMAG. Cele mai bune oferte la cele cu diagonala mare

Magazinul online eMAG anunta oferte foarte avantajoase la mai multe categorii de electronice si electrocasnice. Iata care sunt cele mai avantajoase reduceri eMAG televizoare:.

Fostul principe Nicolae a anuntat data si locul nuntii: Relatiile cu familia regala nu sunt cele mai bune, dar voi trimite invitatii. Sper ca vor veni

Fostul principe Nicolae a anuntat data si locul cununiei religioase cu Alina-Maria Binder, a caror casatorie civila a fost oficiata in secret anul trecut. Recent, nepotul regretatului rege Mihai a declarat ca nu se afla in cele mai bune relatii cu membrii familiei regale, insa ii va invita pe toti la nunta.

Cele mai importante sapte constructii de pe vremea lui Ceausescu

De la Palatul Parlamentului la Canalul Dunare Marea Neagra, de la Transfagarasan la Portile de Fier, toate aceste constructii si multe altele ne-au facut celebri in intreaga lume, desi unele au fost duse la final cu importante sacrificii umane. Cele mai impresionante lucrari din Romania au fost executate in perioada regimului comunist, unele nefinalizate nici pana in zilele noastre.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:16

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2148 seconds )