Libnet.ro
UNICEF

17:00

Al treilea roman mort de coronavirus. S-au produs trei decese intr-o singura zi

România Liberă România Liberă,
Al treilea roman mort de coronavirus. S-au produs trei decese intr-o singura zi

Un barbat in varsta de 70 de ani, infectat cu coronavirus, a murit, duminica seara, la Spitalul de B. continuă pe România Liberă

Al treilea deces in Romania din cauza noului coronavirus: Barbat de 70 de ani, cu afectiuni cronice preexistente

Grupul de Comunicare Strategica a anuntat, duminica seara, decesul unei a treia persoane infectata cu noul coronavirus. Este vorba despre un barbat de 70 de ani, care avea afectiuni cronice preexistente. Acesta a .

Coronavirus Romania: Primele trei decese, la 25 de zile dupa confirmarea primului caz de Covid-19 Noul bilant: 433 de cazuri

Primele trei decese din cauza coronavirusului au fost confirmate duminica in Romania. Primul deces din cauza coronavirusului de pe teritoriul Romaniei a fost confirmat duminica dimineata Este vorba despre un pacient care suferea si de cancer si care se intorsese din Franta in 6 martie. Al doilea deces a fost confirmat la pranz, intr-un spital din Bucuresti, iar un al treilea pacient infectat cu coronavirus a murit la Iasi. Bilantul infectarilor cu coronavirus in Romania a ajuns la 433, raportarea oficiala de duminica anuntand alte 66 de noi cazuri. 24 Al treilea deces in Romania din cauza coronavirusului14. 06 Care sunt mai afectate grupe de varsta13. 34 Opt romani din strainatate au murit de la inceputul pandemiei 13:03 Bilantul infectarilor cu coronavirus in Romania a ajuns la 43312. 50 Un al doilea deces confirmat - un pacient internat in Bucuresti21. 24 Autobuzele si tramvaiele din Iasi, verificate de Politie11. 54 Dosar penal si amenda pentru soferul din Maramures11. 24 O femeie din Bucuresti aflata in izolare a fugit pe geam din locuinta.

Coronavirus si Ordonanta militara. COVID 19 si primul roman mort. N-am reusit sa ne auto-educam, sa fim responsabili. Jurnal ANTI-covid 19. Zilele 7-8

A inceput cu o ordonanta militara. De astazi a inceput durata lunga si urata a carantinei. Aseara l-am vazut pe Vela la tv si m-a lovit in crestetul capului recomandarea care este obligatie: nu mers pe strada noaptea, mers controlat ziua, inchiderea granitelor pentru straini, in sfarsit inchiderea mallurilor. M-a lovit durata nedeterminata a restrictiilor. Am simtit in plex, in creier. N-am rezistat, am baut: rom, gin, vin roze, aperol sprit, tuica. Apoi, dimineata, ma trezesc ca s-a confirmat si primul mort. in Ro. Credeam ca vom fi feriti. Uite, nu. Nu. Nu. Primul roman s-a dus. Nu-l cunosc, dar imi pare rau dupa omul asta.

Sofer de TIR roman, mort in Spania. Avea 36 de ani, iar apropiatii spun ca a fost infectat cu coronavirus

Un sofer de TIR roman a murit in Spania. Barbatul din Alba, dar stabilit in Spania, avea 36 de ani, iar prietenii sai spun ca a fost infectat cu coronavirus.

Trupul primului cetatean roman ucis de coronavirus a fost repatriat fara ca autoritatile sa stie nimic - Recorder

Dupa ce Ministerul de Externe le-a spus ca repatrierea trupului neinsufletit nu intra in atributiile sale, familia femeii decedate in Italia a hotarat sa actioneze pe cont propriu. Autoritatile s-au trezit cu sicriul la granita, scrie Recorder. ro.

CORONAVIRUS. Franta inregistreaza 112 decese in ultimele 24 de ore: Evoluam rapid catre o epidemie generalizata pe teritoriu

Franta a raportat, sambata, alte 112 decese din cauza infectarii cu Covid-19. Bilantul total al mortilor ajunge astfel la 562. Totodata, ministrul Sanatatii francez a anuntat ca in ultimele 24 de ore.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2096 seconds )