Libnet.ro
UNICEF

11:45

Trenul Maglev pluteste spre performanta: Un nou record in mai putin de o saptamana

Playtech Playtech,
Trenul Maglev pluteste spre performanta: Un nou record in mai putin de o saptamana

Saptamana trecuta, vorbeam despre trenul Maglev al japonezilor, care a reusit sa atinga viteza de 590 de kilometri pe ora si sa doboare recordul din 2003. in mai putin de o saptamana, o face iar. Potrivit Kyodo News, trenul Manglev a fost supus unui nou test saptamana aceasta, reusind sa atinga 603 kilometri intr-o ora. [] Trenul Maglev pluteste spre performanta: Un nou record in mai putin de o saptamana Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro . continuă pe Playtech

Un tren Maglev japonez a stabilit un nou RECORD MONDIAL de viteza

Un tren japonez cu levitatie magnetica, de tip Maglev, a batut un nou record de viteza, pe un traseu de exercitiu in Yamanashi. Conform BBC, trenul a atins viteza de 603 km/h. Un oficial a explicat.

Un nou record de viteza pentru trenuri: prima garnitura care trece dincolo de 600 de kilometri pe ora

Trenul japonez Maglev si-a batut propriul record de viteza, dupa ce saptamana trecuta atinsese aproape 600 de kilometri pe ora. Astazi, Maglev a ajuns la 603 kilometri pe ora intr-un test experimental.

VIDEO Japonia a stabilit un nou record - Cel mai rapid tren din lume a atins 603 km/h

Japonia, tara a care a introdus trenuri de mare viteza acum jumatate de secol, a anuntat un nou record mondial cu trenurile maglev. In centrul tarii, in zona Muntelui Fuji, un tren cu levitatie magnetica a atins 603 km/h pe o linie de test. Trenurile vor intra in folosinta in 2027 cand distanta dintre Tokyo si Nagoya 280 km) va fi parcursa in 40 de minute, viteza maxima fiind 500 km/h. Marea problema este costul uluitor de mare, estimarile fiind ca linia dintre cele doua orase ar necesita 100 miliarde dolari.

ştiri de la Playtech

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2062 seconds )