Libnet.ro
UNICEF

23:31

Tribunalul Bucuresti: Prodecanul ASE arestat, un expert in escamotarea fraudelor pe care le patrona

Adevărul Adevărul,
Tribunalul Bucuresti: Prodecanul ASE arestat, un expert in escamotarea fraudelor pe care le patrona

Modul de operare al prodecanului Iuliu Serbanescu denota o abilitate sporita de a folosi metode care sa ingreuneze identificarea si tragerea la raspundere penala. Asta arata judecatorii Tribunalul Bucuresti in motivarea deciziei prin care au decis arestarea preventiva a cadrului didactic. continuă pe Adevărul

Tribunalul Bucuresti: Prodecanul ASE arestat, un expert in ascunderea fraudelor pe care le patrona

Modul de operare al prodecanului Iuliu Serbanescu denota o abilitate sporita de a folosi metode care sa ingreuneze identificarea si tragerea la raspundere penala. Asta arata judecatorii Tribunalul Bucuresti in motivarea deciziei prin care au decis arestarea preventiva a cadrului didactic.

Tribunalul Bucuresti: Prodecanul Facultatii de Finante-Banci din ASE Bucuresti, arestat preventiv

Prodecanul Facultatii de Finante-Banci din ASE Bucuresti, Iuliu Cosmin Serbanescu, retinut vineri seara pentru ca ar fi primit de la studenti intre 400 de lei si 400 de euro in schimbul unor lucrari de licenta gata elaborate si al unor note de promovare, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, informeaza Mediafax.

Tribunalul Bucuresti: Prodecanul Serbanescu a creat impresia ca facultatea se poate promova contra unei sume de bani

Prodecanul Facultatii de Finante-Banci din ASE Bucuresti, Iuliu Cosmin Serbanescu, a creat in randul persoanelor care urmeaza o facultate opinia ca acestea pot promova examenele fara a fi nevoie sa .

MOTIVAREA Tribunalului Bucuresti: Prodecanul Facultatii de Finate-Banci de la ASE a dat impresia ca se poate lua licenta doar cu spaga

Magistratii Tribunalului Bucuresti au motivat decizia arestarii prodecanului de la Facultate de Finante Banci din cadrul Academiei de Studii Economice Bucuresti, prin aceea ca Iuliu Cosmin Serbanescu a creat impresia ca facultatea se poate promova doar contra unei sume de bani, fara a fi nevoiti sa invete.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:31

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2075 seconds )