Libnet.ro
UNICEF

20:30

Trucurile care te ajuta sa adormi mai usor

Antena3 Antena3,
Trucurile care te ajuta sa adormi mai usor

Organismul tau functioneaza dupa niste reguli simple si logice. Ca sa ai energia necesara pentru a-ti desfasura activitatile din timpul zilei, ai nevoie de odihna suficienta si hrana bogata in. continuă pe Antena3

Cum sa adormi mai usor

Organismul tau functioneaza dupa niste reguli simple si logice. Ca sa ai energia necesara pentru a-ti desfasura activitatile din timpul zilei, ai nevoie de odihna suficienta si hrana bogata in vitamine si nutrimente. Atunci cand corpul tau este multumit cu ceea ce primeste, el va reactiona in consecinta. Vei avea un somn linistit, odihnitor si energia necesara sa iti desfasori task-urile zilnice.

Ce se intampla in organismul tau daca mananci un iaurt pe zi

Iaurtul este o excelenta gustare care-ti aduce rapid senzatia de satietate. Un studiu arata ca persoanele care consuma un iaurt pe zi sunt mai putin tentate sa faca excese alimentare in ziua respectiva,.

Adevaruri Ascunse. Mihai Voropchievici, despre cum sa fii calm in Romania. Trucurile care iti aduc linistea

Mihai Voropchievici si Lidia Fecioru au vorbit in emisiunea Adevaruri Ascunse despre cum sa fii calm in Romania, in contextul in care, in ultima perioada au fost foarte multe probleme in zona politica.

Care este cel mai bun moment al zilei pentru a bea cafea

Este cunoscut faptul ca nu e o idee buna sa beti cafeaua dupa-amiaza, mai ales daca aveti probleme cu somnul. insa, cu siguranta, ati avut senzatia ca ati baut cafea si nu exista nici un.

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2091 seconds )