Libnet.ro
UNICEF

20:00

Trump este oficial candidatul republicanilor la alegerile prezidentiale din SUA

Adevărul Adevărul,
Trump este oficial candidatul republicanilor la alegerile prezidentiale din SUA

Presedintele SUA, Donald Trump, a primit, luni, numarul de voturi necesare pentru investirea oficiala in pozitia de candidat al Partidului Republican, la alegerile prezidentiale din 3 noiembrie, scrie agerpres. ro care preia Reuters si AFP. continuă pe Adevărul

Donald Trump, investit oficial drept candidat al republicanilor la alegerile prezidentiale

Investit oficial luni de Partidul Republican drept candidat la alegerile prezidentiale, Donald Trump, care va candida pentru un al doilea mandat pe 3 noiembrie, spera sa inverseze tendinta din sondaje care il dau in avantaj pe Joe Biden, relateaza AFP.

Donal Trump, investit oficial drept candidat al Partidului Republican la alegerile prezidentiale

Presedintele american Donald Trump si-a asigurat luni numarul de voturi necesare pentru investirea oficiala in pozitia de candidat oficial al Partidul Republican la alegerile prezidentiale din SUA din 3 noiembrie, transmit Reuters si AFP.

Facebook analizeaza oprirea publicitatii politice dupa alegerile prezidentiale americane

Facebook analizeaza oprirea publicitatii politice dupa alegerile prezidentiale americane din 3 noiembrie, pentru a preveni dezinformarea post-alegeri, a declarat vineri o sursa care a discutat cu reprezentantii companiei.

Se dau banii in plus pentru romani. Este oficial, cand intra sumele

Ministrul Muncii si Protectiei Sociale, Violeta Alexandru, a anuntat sambata seara ca, de luni, vor incepe primele plati pentru 41,5% din salariul brut pentru angajatii care au revenit in activitate dupa somajul tehnic. Romanii, motiv de bucurie: banii de la stat intra luni in conturi Ministrul Violeta Alexandru a subliniat ca Ministerul Muncii este singura .

Biden: As inchide din nou tara pentru a combate pandemia de covid-19

Candidatul democrat la alegerile prezidentiale din Statele Unite ale Americii SUA nr. ), Joe Biden, a afirmat ca ar fi de acord sa inchida din nou tara, daca oamenii de stiinta ar recomanda acest lucru pentru.

incepe perioada electorala pentru prezidentiale din R. Moldova

Perioada electorala pentru alegerile prezidentiale din 1 noiembrie incepe marti, 25 august. in aceasta perioada, Comisia Electorala Centrala coordoneaza activitatea tuturor organelor electorale in vederea pregatirii si desfasurarii scrutinului. Totodata, constituie circumscriptiile electorale si consiliile electorale de circumscriptie si supravegheaza activitatea acestor consilii, transmite IPN.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2126 seconds )