Libnet.ro
UNICEF

20:30

Trump il va pastra pe Comey la conducerea FBI - New York Times

Hotnews Hotnews,
 Trump il va pastra pe Comey la conducerea FBI - New York Times

Jurnalistii New York Times sustin ca presedintele Donald Trump ar urma sa-l pastreze pe James Comey la conducerea Biroului Federal de Investigatii FBI), in ciuda faptului ca este vizat de o ancheta lansata de Inspectoratul General al Departamentului de Justitie, care pune sub semnul intrebarii deciziile luate de directorul FBI in investigatia serverului privat de e-mail al democratei Hillary Clinton, informeaza News. ro. continuă pe Hotnews

New York Times: Desi l-a criticat in campania electorala, Trump il va pastra pe Comey la conducerea FBI

Jurnalistii New York Times sustin ca presedintele Donald Trump ar urma sa il pastreze pe James Comey la conducerea Biroului Federal de Investigatii FBI), desi este vizat de o ancheta a Departamentului de.

SUA: Publicatia New York Times, LOVITA DE UN ATAC CIBERNETI!! Ce a urmat I-A SOCAT PE TOTI (FOTO)

Unul din conturile de Twitter ale publicatiei New York Times a fost spart de hackeri, potrivit Antena 3. Hackerii necunoscuti au postat pe contul jurnalistilor americani duminica in jurul orei 10 dimineata.

Donald Trump il va pastra pe James Comey la conducerea FBI

Jurnalistii New York Times sustin ca presedintele Donald Trump ar urma sa-l pastreze pe James Comey la conducerea Biroului Federal de Investigatii FBI), in ciuda faptului ca este vizat de o ancheta lansata de Inspectoratul General al Departamentului de Justitie, care pune sub semnul intrebarii deciziile luate de directorul FBI in investigatia serverului privat de e-mail al democratei Hillary Clinton.

Departamentul american de Justitie a decis ca Trump poate sa il angajeze pe ginerele sau la Casa Alba

Departamentul american de Justitie a decis ca presedintele Donald Trump poate sa il angajeze pe ginerele sau Jared Kushner in functia de consilier de rang inalt la Casa Alba, fara sa incalce legile federale antinepotism, scrie sambata New York Times.

Donald Trump se razbuna dupa pozele cu multimea de la inaugurare: O institutie publica a primit interdictie de a mai folosit Twitter (FOTO)

Serviciului National pentru Parcuri din Statele Unite a redistribuit vineri o postare a unui jurnalist de la New York Times in care se compara multimea prezenta la inaugurarea lui Barack Obama cu cea a venita.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2384 seconds )