Libnet.ro
UNICEF

10:15

Stepan Poltorak este noul ministru al apararii din Ucraina

B1 B1,
Stepan Poltorak este noul ministru al apararii din Ucraina

Ucraina are un nou ministru al apararii. Rada Suprema Parlamentul ucrainean) a votat marti in favoarea numirii lui Stepan Poltorak in functia de ministru al apararii, informeaza AFP. Desemnat pentru aceasta. continuă pe B1

Demisia ministrului apararii din Ucraina, aprobata de presedinte

Presedintele Ucrainei Petro Porosenko a aprobat duminica demisia ministrului apararii Valeri Gheletei, relateaza AFP si Reuters.

Seful Garzii Nationale ucrainene, numit ministru Apararii

Presedintele Ucrainei, Petro Porosenko, l-a numit in functia de ministru al apararii pe Stepan Poltorak, seful Garzii Nationale formate din voluntari angajati de partea armatei in estul separatist prorus, a anuntat presedintia ucraineana. Candidatura lui Poltorak va fi supusa votului parlamentului ucrainena.

Seful Garzii Nationale ucrainene, numit ministru al Apararii

Presedintele Ucrainei, Petro Porosenko, l-a numit in functia de ministru al Apararii pe Stepan Poltorak, seful Garzii Nationale formate din voluntari angajati de partea armatei in estul separatist prorus, a anuntat presedintia ucraineana. Candidatura lui Poltorak va fi supusa votului parlamentului ucrainean.

Serghei Lavrov: Criza din Ucraina a destabilizat situatia internationala

Criza din Ucraina a destabilizat grav situatia internationala si consecintele sale vor fi resimtite pe termen lung, a declarat ministrul rus de Externe Serghei Lavrov, intr-un interviu pentru MGIMO Journal, relateaza RIA Novosti, citat de Mediafax. Criza ucraineana a destabilizat grav situatia internationala si consecintele sale vor fi resimtite pentru o lunga perioada de timp. Astazi este dificil de prezis viitoarele evenimente in lume, dar de un lucru putem fi siguri - viitorul ne rezerva multe surprize, a declarat ministrul rus de Externe.

John Kerry: Trupele rusesti se retrag din Ucraina

Trupele rusesti se retrag din Ucraina si din zona frontaliera, a afirmat marti secretarul de Stat american, John Kerry. Trupele se retrag. Mai trebuie retras echipamentul greu, iar frontiera urmeaza sa fie.

John Kerry: Trupele rusesti se retrag din Ucraina

Trupele rusesti se retrag din Ucraina si din zona frontaliera, a afirmat marti secretarul de Stat american, John Kerry, la finalul unei intrevederi avute la Paris cu omologul sau rus, Serghei Lavrov. Trupele.

John Kerry: Trupele rusesti s-au retras din Ucraina

Trupele Rusiei s-au retras din Ucraina si din zona de frontiera, a declarat, marti, secretarul de stat american John Kerry, dupa o intalnire la Paris cu omologul sau rus, Serghei Lavrov, informeaza AFP.

Nicolo Napoli este noul antrenor al echipei CSMS Iasi

Florin Prunea a anuntat azi numele noului antrenor al echipei din Dealul Copoului. Este vorba despre Nicolo Napoli, care a mai antrenat, in trecut, in Romania.

John Kerry: Trupele rusesti se retrag din Ucraina

Trupele se retrag. Mai trebuie retras echipamentul greu, iar frontiera urmeaza sa fie monitorizata si securizata, a declarat John Kerry a doua zi dupa ce presedintele rus, Vladimir Putin, a anuntat retragerea trupelor rusesti mobilizate la frontiera cu Ucraina.

ştiri de la B1

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2129 seconds )