Libnet.ro
UNICEF

22:00

Trupul neinsufletit al lui Vadim Tudor a fost depus la Biserica Sfantul Gheorghe Nou din Bucuresti

Adevărul Adevărul,
Trupul neinsufletit al lui Vadim Tudor a fost depus la Biserica Sfantul Gheorghe Nou din Bucuresti

Sicriul cu trupul neinsufletit al lui Corneliu Vadim Tudor, care a murit luni la Centrul Clinic de Urgenta de Boli Cardiovasculare al Armatei, a fost depus marti la Biserica Sfantul Gheorghe Nou din Bucuresti. continuă pe Adevărul

Deputatul Radu Popa, despre Vadim Tudor: a fost un patriot, a iubit Romania

Corneliu Vadim Tudor, fondatorul PRM, in varsta de 65 de ani, a murit, luni, in Centrul Clinic de Urgenta de Boli Cardiovasculare al Armatei, unde a fost dus dupa ce i s-a facut rau. Deputatul Radu Popa, fost jurnalist isi aduce aminte cum era Vadim in timpul interviurilor.

Trupul neinsufletit al lui Vadim Tudor, depus la Biserica Sf. Gheorghe. Senatul Romaniei a respins cererea familiei

00 - Senatul Romaniei a refuzat cererea familiei ca trupul neinsufletit al lui Corneliu Vadim Tudor sa fie depus in incinta Parlamentului Romaniei. Conducerea Senatului a anuntat ca nu vrea sa.

Gigi Becali, vorbe de duh din Arsenie Boca la capataiul lui Vadim Tudor

Gigi Becali a fost marti la biserica Sfantu Gheorghe din Capitala, acolo unde este depus Corneliu Vadim Tudor, si a spus ca a venit pentru a-l conduce pe tribun pe ultimul drum. in curtea bisericii, Becali a vorbit.

Senatul a refuzat ca sicriul cu trupul neinsufletit al lui Cornelui Vadim Tudor sa fie depus in cadrul institutiei, asa cum a solicitat sotia acestuia

25 Trupul neinsufletit al lui Corneliu Vadim Tudor nu va fi depus la Senat, asa cum a cerut sotia liderului PRM, pentru ca acesta a fost depus deja la Biserica Sfantul Gheorghe din Capitala, se arata.

Ultimul interviu dat de Corneliu Vadim Tudor a fost pentru Antena 1

Ultimul interviu al lui Corneliu Vadim Tudor a fost acordat reporterilor de la Antena 1, in urma cu doar doua zile. Vadim Tudor vorbea atunci despre situatia fiicei lui Tudor Arghezi, Mitzura si il critica pe.

Ion Iliescu: Corneliu Vadim Tudor a fost una dintre personalitatile publice care au marcat ultimii 25 de ani, cu bune si cu mai putin bune. Condoleante familiei!

Fostul presedinte al Romaniei Ion Iliescu a scris un mesaj pe blogul personal in care sustine ca a aflat cu tristete vestea mortii lui Corneliu Vadim Tudor si transmite condoleante familiei indoliate. Am.

Ultimele versuri ale lui Corneliu Vadim Tudor au fost despre moarte: Hai, Moarte, sa bem o cafea/Mai lasa-mi pe cer, inca, steaua

Corneliu Vadim Tudor s-a stins din viata luni seara, in spital, la varsta de 65 de ani. Potrivit medicilor, acesta a murit din cauza unor afectiuni cardiace. Liderul PRM a publicat pe pagina personala de.

Trupul neinsufletit al lui C.V. Tudor, depus la Biserica Sfantul Gheorghe Nou

Sicriul cu trupul neinsufletit al fondatorului PRM, Corneliu Vadim Tudor, a fost depus astazi la Biserica Sfantul Gheorghe Nou din Capitala in prezenta familiei si apropiatilor, transmite un comunicat de presa al partidului remis redactiei.

Preot de la Biserca Sfantul Gheorghe din Capitala, despre Vadim Tudor: Dorinta lui a fost sa i se savarseasca slujba de inmormantare in aceasta biserica pentru ca aici a fost prohodit si Mihai Eminescu

Unul dintre preotii de la Biserca Sfantul Gheorghe din Capitala, unde a fost depus trupul neinsufletit al lui Corneliu Vadim Tudor, a declarat marti ca liderul PRM si-a dorit ca slujba sa de inmormantare sa.

Preot de la Biserca Sfantul Gheorghe din Capitala, despre Vadim Tudor: Dorinta lui a fost sa i se savarseasca slujba de inmormantare in aceasta biserica pentru ca aici a fost prohodit si Mihai Eminescu (VIDEO)

Unul dintre preotii de la Biserca Sfantul Gheorghe din Capitala, unde a fost depus trupul neinsufletit al lui Corneliu Vadim Tudor, a declarat marti ca liderul PRM si-a dorit ca slujba sa de inmormantare sa.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2208 seconds )