Libnet.ro
UNICEF

18:00

Trupul unui barbat care ar fi fost omorat, descoperit carbonizat in urma unui incendiu

Hotnews Hotnews,
 Trupul unui barbat care ar fi fost omorat, descoperit carbonizat in urma unui incendiu

Trupul unui barbat decedat, se pare, in urma unei agresiuni a fost descoperit carbonizat, vineri seara, intr-un imobil care a ars, in sectorul 2 al Capitalei, relateaza Agerpres. continuă pe Hotnews

Bucuresti: Trupul unui barbat care ar fi fost ucis, descoperit carbonizat intr-un incendiu

Trupul carbonizat al unui barbat a fost descoperit vineri seara intr-un imobil din Bucuresti. Conform primelor informatii, acesta ar fi decedat in urma unei agresiuni, relateaza Agerpres.

A acceptat cererea de prietenie a unui barbat pe Facebook, iar dupa o vreme a fost trimisa in judecata. Ce s-a intamplat este incredibil

Monica Petcu, o buzoianca in varsta de 39 de ani, trimisa in judecata la inceputul anului trecut de procurorii din cadrul Parchetului de pe langa Judecatoria Campina, fiind acuzata de santajarea unui barbat din Prahova,.

S-a urcat beat intr-un taxi si a mers acasa facand un ocol de 600 de km. Peripetiile unui barbat in seara de Revelion

Un barbat din Norvegia nu va uita prea curand peripetia sa de Revelion. Baut bine, barbatul s-a urcat intr-un taxi in Danemarca, apoi s-a plimbat prin Suedia, inainte de a ajunge in.

Maramures: Politist, lovit de un barbat pe care il picase la proba practica pentru permisul de conducere

Un barbat care a fost declarat respins la proba practica a examenului pentru obtinerea permisului de conducere l-a lovit pe politistul examinator si a dat cu pumnul in masina cu care a dat proba, potrivit prefecturii Maramures, citata de Agerpres.

Taxiul robot - proiectul unui startup care colaboreaza deja cu doi mari producatori auto, Volkswagen si Hyundai

In timp ce in Bucuresti aplicatii mobile de taximetrie, dezvoltate de doua firme locale de tehnologie, risca sa fie scoase din piata, tot mai multe startup-uri din afara lucreaza la proiecte care sa revolutioneze domeniul auto si cel al taximetriei. Unul dintre ele este Aurora Innovation, care lucreaza cu doi mari producatori auto Volkswagen si Hyundai pentru a lansa pe piata masini de taxi autonome.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1997 seconds )