Libnet.ro
UNICEF

20:00

Tudor Breazu, arestat preventiv in dosarul Gala Bute, a fost adus la sediul DNA pentru noi audieri

B1 B1,
Tudor Breazu, arestat preventiv in dosarul Gala Bute, a fost adus la sediul DNA pentru noi audieri

Tudor Breazu, administratorul mosiei de la Nana a Elenei Udrea, arestat preventiv in dosarul Gala Bute a fost adus joi dupa-amiaza la sediul Directiei Nationale Anticoruptie pentru audieri, informeaza B1. continuă pe B1

Tudor Breazu, arestat preventiv in dosarul Gala Bute, a fost audiat la DNA

10 Tudor Breazu a parasit sediul DNAdupa aproximativ doua ore in care a fost audiat in dosarul Gala Bute. Dupa ce a dat declaratii, el a fost urcat in duba Politiei si dus din noul.

Primarul Cornel Resmerita, arestat preventiv in dosarul Gala Bute

Cornel Resmerita a fost arestat in dosarul Gala Bute, in urma unei decizii a Curtii de Apel Bucuresti. Primarul orasului hunedorean Lupeni este acuzat de procurori de abuz in serviciu cu obtinere de foloase necuvenite pentru sine sau pentru altii.

Primarul din Lupeni, complicele Elenei Udrea, a fost arestat in dosarul Gala Bute

Primarul orasului Lupeni a fost arestat in dosarul Gala Bute. Cornel Rasmerita este acuzat ca a fost complicele Elenei Udrea in fraudele pe care fostul ministru al Dezvoltarii Regionale le-a comis. Primarul avea.

Primarul din Lupeni, Cornel Resmerita, arestat preventiv in dosarul Gala Bute

Primarul orasului hunedorean Lupeni, Cornel Resmerita PSD), a fost arestat preventiv pentru 30 de zile in dosarul Gala Bute. El este acuzat de procurori de abuz in serviciu cu obtinere de foloase.

Primarul din Lupeni, arestat preventiv in dosarul Gala Bute

Primarul din Lupeni, Cornel Resmerita PSD), a fost arestat preventiv, marti, de procurorii anticoruptie, in dosarul Gala Bute, el fiind acuzat de procurori de abuz in serviciu cu obtinere de foloase necuvenite pentru sine sau pentru altii, informeaza Mediafax.

Primarul din Lupeni, Cornel Resmerita, arestat preventiv

Primarul municipiului Lupeni, Cornel Resmerita, cercetat penal de DNA in dosarul Gala Bute, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, a decis astazi Curtea de Apel Bucuresti.

Dosarul Gala Bute. Ana Maria Topoliceanu, urmarita penal pentru luare de mita. Ea a fost fotografiata alaturi de Udrea si Alina Bica, la Paris

Ana Maria Topoliceanu, fosta sefa a Companiei Nationale de Investitii CNI), este urmarita penal pentru luare de mita in dosarul Gala Bute, dupa ce ar fi primit bani de la administratorul unei firme. Aceasta a fost fotografiata la Paris, alaturi de Elena Udrea si de Alina Bica, fosta sefa a Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism DIICOT).

Fosta sefa a Companiei Nationale de Investitii Ana Maria Topoliceanu, urmarita penal pentru luare de mita in dosarul Gala Bute

Fosta sefa a Companiei Nationale de Investitii CNI) Ana Maria Topoliceanu este urmarita penal pentru luare de mita, in dosarul Gala Bute, dupa ce ar fi primit bani de la administratorul unei firme, potrivit unor documente ale Directiei Nationale Anticoruptie obtinut de Mediafax. Ana Maria Topoliceanu apare in fotografiile de la Paris, alaturi de Elena Udrea si fosta sefa DIICOT Alina Bica.

Noi ramuri ale mitei in dosarul Gala Bute: fosta sefa a CNI, sub urmarire penala

Fosta sefa a Companiei Nationale de Investitii CNI), Ana Maria Topoliceanu, este pusa sub urmarire penala in dosarul Gala Bute, pentru luare de mita, dupa ce ar fi primit bani de la administratorul unei firme, potrivit unor documente ale DNA.

inca o persoana cercetata in dosarul Gala Bute: Fosta sefa CNI mergea cu Udrea in excursii platite din mita

Fosta sefa a Companiei Nationale de Investitii CNI) Ana Maria Topoliceanu este urmarita penal pentru luare de mita, in dosarul Gala Bute, dupa ce ar fi primit bani de la administratorul unei firme, potrivit unor documente ale DNA, informeaza Mediafax.

ştiri de la B1

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2456 seconds )