Libnet.ro
UNICEF

23:00

Tudor Chirila: PSD da o lovitura de gratie statului de drept. Romanii trebuie sa iasa in strada pana nu e prea tarziu

Adevărul Adevărul,
Tudor Chirila: PSD da o lovitura de gratie statului de drept. Romanii trebuie sa iasa in strada pana nu e prea tarziu

Va dati seama ce urgenta este daca se voteaza noaptea pe banda rulanta amendamente care NU SE DEZBAT? Protestele nu trebuie sa aiba loc duminica, ci maine si vineri pana nu e prea tarziu. ,a afirmat in concluzie Tudor Chirila, unul dintre artistii romani care s-a implicat in recentele proteste anti-PSD. continuă pe Adevărul

Tudor Chirila: Singura solutie este IESITUL iN STRADA in numar foarte mare! (VIDEO)

Ca urmare a circului de miercuri din Camera Deputatilor, Tudor Chirila a intrat in direct pe contul sau de Facebook cu o pozitie foarte radicala. Singura solutie este iesitul in strada.

Tudor Chirila, mesaj pentru protestatari: Nu va iesi nimic bun decat pentru cei care de-abia asteapta sa demonstreze ca in piata e o mana de huligani (FOTO)

Tudor Chirila a declarat, intr-o postare pe pagina sa de Facebook, ca protestele trebuie sa ramana pasnice, ele fiind vizibile oriunde daca vor fi din ce in ce mai multi cei care nu vor accepta sa.

Codrin Stefanescu, secretar general adjunct al PSD: Miting impotriva statului paralel si a ascultarii telefoanelor, in Bucuresti si in tara, weekendul viitor

Codrin Stefanescu, secretarul general adjunct al PSD, a declarat duminica, dupa sedinta cu liderii locali ai partidului, ca s-a stabilit organizarea unui miting de protest impotriva statului paralel si ilegitim si a abuzurilor. Protestele vor avea loc in Bucuresti si in tara la aceeasi ora.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3218 seconds )