Libnet.ro
UNICEF

01:05

Tudorel Toader, anunt important pentru Justitie

Antena3 Antena3,
Tudorel Toader, anunt important pentru Justitie

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a informat sambata seara, printr-un comunicat de presa, ca se actioneaza atat in interiorul, cat si in exteriorul Uniunii Europene astfel incat comunicarea reciproca. continuă pe Antena3

Tudorel Toader, anunt inaintea motiunii: Eu nu sunt parlamentar. Nu stiu daca ar trebui sa particip

Mai sunt doar cateva ore pana cand deputatii vor decide daca Tudorel Toader va ramane in fruntea ministerului Justitiei. Se voteaza motiunea simpla intitulata Tudorel Toader si PSD-ALDE, luati mainile.

Tudorel Toader, replica-fulger pentru comisarul european pe Justitie in SCANDALUL Kovesi: Daca adevarul nu deranjeaza pe nimeni...UE nu are nevoie sa cosmetizam pe cineva, sa il fezandam si sa il prezentam drept cel mai si cel mai

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a reactionat, vineri, dupa ce comisarul european pentru justitie Vera Jourova a facut apel la toata lumea implicata in procesul de selectie a procurorului-sef european.

SONDAJ Credeti ca trebuie sa plece Tudorel Toader de la Justitie?

Motiunea simpla la adresa ministrului Justitiei, Tudorel Toader, este programata pentru votul deputatilor miercuri la amiaza. Cu votul UDMR, care a spus ca il va sanctiona pe ministru, opozitia are ce ii trebuie pentru un succes. Credeti ca trebuie sa plece Tudorel Toader de la Justitie? Participa la sondajul HotNews. ro.

DNA il acuza pe ministrul Justitiei Tudorel Toader ca a mintit in scrisoarea pentru Financial Times: Datele nu sunt reale

DirectiaNationala Anticoruptie sustine ca ministrul Justitiei a prezentat informatii false in scrisoarea trimisa de ministrul Justitiei, Tudorel Toader, catre publicatia Financial Times. Datele pe care se fundamenteaza argumentatia domnului ministru al Justitiei nu sunt reale, ceea ce este de natura a afecta valoarea de adevar a concluziei celor expuse cu privire la activitatea DNA, sustin procurorii DNA.

Judecatorul Danilet: Justitia a deranjat politicieni si oameni de afaceri care vor justitie controlata / Nu m-ar bucura revocarea lui Tudorel Toader, exista persoane mult mai nerecomandate

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a vrut sa preia controlul asupra Ministerului Public, DNA, DIICOT pentru a fi stopate dosare care ii interesau pe oamenii politici si, mergand pe lege si pe Constitutie, pentru ca este extrem de abil, incetul cu incetul a trecut justitia penala sub controlul politicului, a declarat judecatorul Cristi Danilet la interviurile HotNews live. Cu toate acestea, magistratul spune ca nu s-ar bucura ca Toader sa fie inlocuit de la conducerea Ministerului Justitiei pentru ca exista persoane in mediul politic mult mai nerecomandate.

JUSTITIE SI POLITICA Tudorel Toader poate scapa de opozitie, dar nu si de PSD

Mandatul ministrului Justitiei se aproapie de final. Semnalele oferite de scena politica sunt tot mai clare: opozitia parlamentara inca are instrumentul motiunii de cenzura, nu si cvorum, UDMR nu-l mai sustine pe Tudorel Toader, iar conducerea PSD se arata deranjata ca ministrul a provocat o stare de nemultumire si are o agenda proprie.

Tudorel Toader, la doi ani de mandat

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, si-a prezentat raportul de activitate, dupa doi ani de mandat. in 85 de pagini, dintre care doar 67 se refera la activitatile sale, Tudorel Toader vorbeste despre proiecte demarate sau pentru care urmeaza sa fie semnat contractul de finantare, ce vor fi finalizate in 2022 sau 2023. Acestea cuprind penitenciare modernizate cu capacitati extinse, arhive judiciare si reabilitari de sedii de instante, de parchete si vreo doua-trei palate de justitie construite de la zero.

Tudorel Toader, replica pentru comisarul Vera Jurova: Uniunea nu are nevoie sa cosmetizam pe cineva, are nevoie de un sef integru la Parchetul European

Uniunea Europeana nu are nevoie sa cosmetizam pe cineva, sa il fezandam si sa il prezentam drept cel mai si cel mai, a declarat ministrul Justitiei, Tudorel Toader, dupa ce comisarul european pentru justitie Vera Jourova a facut apel la toata lumea implicata in procesul de selectie a procurorului-sef european sa joace corect si sa nu incerce sa discrediteze sau sa submineze pe oricare dintre candidati.

Testul de incredere pentru Tudorel Toader: motiunea impotriva ministrului Justitiei se voteaza azi. UDMR ia distanta de PSD-ALDE: Nu putem fi luati ca idiotii utili ai nu stiu cui

Deputatii vor vota miercuri, de la ora 12. 00, motiunea simpla la adresa lui Tudorel Toader, dupa ce aceasta a fost dezbatuta in plenul de marti. Kelemen Hunor a anuntat ca UDMR il va sanctiona pe ministrul Justitie la vot din cauza OUG pe legile Justitiei, despre care a spus ca nu e una rationala.

Contre subtile intre comisarul UE pe Justitiei si Tudorel Toader, pe tema alegerii procurorului-sef european

Comisarul european pentru Justitie, Vera Jourova, in cadrul unei conferinte de presa alaturi de ministrul roman al Justitiei, a facut apel, vineri, la toata lumea implicata in procesul de selectie a procurorului-sef european sa joace corect si sa nu incerce sa discrediteze sau sa submineze pe oricare dintre candidati. Tudorel Toader a declarat, in raspuns, ca Uniunea Europeana are nevoie de un sef integru in fruntea Parchetului European.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1998 seconds )