Libnet.ro
UNICEF

01:05

JUSTITIE SI POLITICA Tudorel Toader poate scapa de opozitie, dar nu si de PSD

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
JUSTITIE SI POLITICA Tudorel Toader poate scapa de opozitie, dar nu si de PSD

Mandatul ministrului Justitiei se aproapie de final. Semnalele oferite de scena politica sunt tot mai clare: opozitia parlamentara inca are instrumentul motiunii de cenzura, nu si cvorum, UDMR nu-l mai sustine pe Tudorel Toader, iar conducerea PSD se arata deranjata ca ministrul a provocat o stare de nemultumire si are o agenda proprie. continuă pe Ziarul Bursa

Claudiu Manda: As fi votat motiunea impotriva lui Tudorel Toader. Poate gasim unul mai sprinten

Claudiu Manda l-a atacat din nou in termeni foarte duri pe Tudorel Toader. Manda a precizat ca daca motiunea ar fi fost la Senat el ar fi votat demiterea lui Tudorel Toader, indiferent ce i-ar fi spus.

Tudorel Toader RASPUNDE ATACURILOR lui Liviu Dragnea: Credeti ca se poate vorbi despre o intarziere?

Tudorel Toader raspunde atacurilor venite din partea PSD. Atacat dur de Liviu Dragnea si Claudiu Manda, miercuri, in timpul sedintei Parlamentului in care urma sa se voteze motiunea simpla la adresa.

Tudorel Toader NU isi asuma sectia pentru anchetarea magistratilor: Sa nu-mi cereti mie sa raspund pentru faptele altora

Replici taioase, marti, in Parlament, intre Tudorel Toader si cativa membrii PSD, printre care Eugen Nicolicea. Ministrul Justitiei a declarat ca nu isi asuma sectia pentru anchetarea.

Tudorel Toader, la bilantul celor doi ani de mandat: Nu e un bilant, e un raport care are 85 de pagini, in forma sintetizata

Tudorel Toader, ministrul Justitiei, a declarat, luni, ca a intocmit un raport dupa doi ani de activitate la Ministerul Justitiei, subliniand ca documentul are 85 de pagini si va fi postat ulterior pe site-ul.

Motiunea impotriva lui Tudorel Toader, amanata cu o saptamana din lipsa de cvorum: Deputatii PSD au boicotat sedinta

Tudorel Toader va mai trebui sa astepte o saptamana pentru a afla rezultatul motiunii depuse impotriva sa de catre opozitie. Totul dupa ce deputatii PSD au decis sa boicoteze sedinta in care urma sa fie.

Ponta (Pro Romania): Coruptia ucide prostia ucide! Ordonanta Lacomiei si cea data de Tudorel Toader pe Justitie reprezinta acelasi mod de a comite fapte penale

Victor Ponta, presedintele Pro Romania, considera ca Ordonanta lacomiei si Ordonanta data de Tudorel Toader, care a fost contestata vehement de Justitia din Romania, reprezinta acelasi mod de a.

Schimb dur de replici intre Iordache si Tudorel Toader. in PSD, cand ai gresit, iti dai demisia sau esti remaniat. is mai multi acolo, nu e numai el

Deputatul PSD Florin Iordache i-a transmis marti lui Tudorel Toader ca inainte sa dea lectii la televizor ar trebui sa preia exemplul premierului, care a avut o intalnire cu reprezentanti ai asociatiilor magistratilor si cu conducerile CSM, pe tema OUG 7, reusind sa dezamorseze scandalul din Justitie. De cealalta parte, ministrul Justitiei s-a aparat spunand ca sunt mai multi oameni in PSD, nu e doar Iordache.

Tudorel Toader, la doi ani de mandat

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, si-a prezentat raportul de activitate, dupa doi ani de mandat. in 85 de pagini, dintre care doar 67 se refera la activitatile sale, Tudorel Toader vorbeste despre proiecte demarate sau pentru care urmeaza sa fie semnat contractul de finantare, ce vor fi finalizate in 2022 sau 2023. Acestea cuprind penitenciare modernizate cu capacitati extinse, arhive judiciare si reabilitari de sedii de instante, de parchete si vreo doua-trei palate de justitie construite de la zero.

Ponta a anuntat ca ProRomania va vota motiunea impotriva lui Tudorel Toader (VIDEO)

Victor Ponta a anuntat, intr-o interventie pentru B1 TV, ca Pro Romania va vota motiunea simpla depusa de Opozitiei impotriva Ministrului Justitie, Tudorel Toader. Noi de obicei nu ne-am bagat in.

Florin Iordache, atac dur la adresa lui Tudorel Toader: Am inteles ca tot ceea ce ati facut a fost bine, si ce s-a facut rau, s-a facut in Parlament

Deputatul PSD Florin Iordache l-a atacat, marti, pe ministrul Justitiei, Tudorel Toader, deranjat de prezentarea de la motiunea simpla pe Justitie. inainte de a da lectii la televizor, ar fi bine sa luati.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2076 seconds )