Libnet.ro
UNICEF

01:05

Tudorel Toader anunta verificari la doi notari din Sibiu in legatura cu casa pierduta in instanta de Iohannis

Antena3 Antena3,
Tudorel Toader anunta verificari la doi notari din Sibiu in legatura cu casa pierduta in instanta de Iohannis

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a declarat luni ca a solicitat Uniunii Nationale a Notarilor Publici din Romania efectuarea de verificari la doi notari din Sibiu in legatura cu casa pierduta in instanta. continuă pe Antena3

Ministrul Justitiei a cerut verificari la doi notari care s-au ocupat de retrocedarea casei pierdute de familia Iohannis in instanta

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a anuntat luni seara ca a cerut Uniunii Notarilor din Romania sa faca verificari la doua cabinete notariale care s-au ocupat de incheierea unor documente privind casa pierduta in instanta de familia presedintelui Klaus Iohannis.

Nunta mare la Iasi: Unul dintre fiii lui Tudorel Toader s-a casatorit (VIDEO)

Nunta mare la Iasi. Fiul cel mare al ministrului Justitiei, Tudorel Toader, s-a casatorit. La 30 de ani, Alexandru Ionut Toader s-a insurat cu Bianca Tiron, o tanara de 28 de ani. Cununia civila a fost una.

Tudorel Toader a umflat organigrama Inspectiei Judiciare

Organigrama Inspectiei Judiciare IJ) a fost suplimentata cu 15 posturi, printr-o Hotarare adoptata in sedinta Guvernului. Anuntul a fost facut de ministrul Justitiei, Tudorel Toader, care spune ca organigrama IJ nu a mai fost modificata din 2008.

Carmen Iohannis a preluat o noua clasa de boboci la Colegiul Gheorghe Lazar din Sibiu

Carmen Iohannis, sotia presedintelui Klaus Iohannis, a preluat, luni, o noua generatie de elevi care incep liceul la Colegiul Gheorghe Lazar din Sibiu, dupa ce, vara aceasta, elevii pentru care era diriginta au absolvit, relateaza Mediafax.

ALERTA pe aeroportul din SIBIU! SMURD intervine de URGENTA! Detalii de ultima ora

Alerta pe aeroportul din Sibiu, dupa ce un avion cu destinatia Nurnberg a revenit din aer dupa ce unei pasagere i s-a facut rau. Wizz Air-ul cu destinatia Nurnberg a decolat la ora 12,33, a revenit la.

Zi cu emotii pentru ministrul Justitiei. Fiul cel mare al lui Tudorel Toader s-a casatorit

A fost o zi cu emotii pentru ministrul Justitiei. Fiul cel mare a lui Tudorel Toadera spus da, in fata ofiterului de stare civila. Cununia civila a fost oficiata de primarul Mihai Chirica. Sunt.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,231 seconds )