Libnet.ro
UNICEF

17:15

Zi cu emotii pentru ministrul Justitiei. Fiul cel mare al lui Tudorel Toader s-a casatorit

Antena3 Antena3,
Zi cu emotii pentru ministrul Justitiei. Fiul cel mare al lui Tudorel Toader s-a casatorit

A fost o zi cu emotii pentru ministrul Justitiei. Fiul cel mare a lui Tudorel Toadera spus da, in fata ofiterului de stare civila. Cununia civila a fost oficiata de primarul Mihai Chirica. Sunt. continuă pe Antena3

Ministrul Justitiei anunta joi propunerea pentru postul de procuror-sef al DNA

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, urmeaza sa anunte joi, pe site-ul ministerului Justitiei propunerea pentru sefia DNA pe care urmeaza sa o inainteze presedintelui Klaus Iohannis.

Stelian Ion: Ministrul Justitiei dovedeste lipsa de transparenta

Deputatul USR Stelian Ion a declarat joi ca ministrul Justitiei, Tudorel Toader, nu a dat dovada de transparenta in ce priveste nominalizarea candidatului la functia de procuror sef al DNA, adaugand ca, personal, considera ca mult mai potrivit pentru aceasta functie ar fi fost Andrei Bodean, arata Agerpres.

Adina Florea, propusa de ministrul Justitiei pentru conducerea DNA, are dosar la DNA

Adina Florea, propusa de ministrul Justitiei pentru conducerea DNA, are dosar la DNA, a sustinut jurnalistul Razvan Savaliuc joi, in direct, la Antena 3. Ce sa mai cred despre acest ministru? Dupa mine,.

Ministrul Justitiei anunta astazi propunerea pentru DNA

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, ar urma sa anunte astazi propunerea sa pentru postul de procuror-sef al DNA, pentru care au existat sase candidati. Anuntul ar urma sa fie facut la ora 13. 00, transmite News. ro.

Cine este Adina Florea, propusa de ministrul Justitiei ca procuror-sef DNA

Adina Florea este procurorul propus de ministrul Justitiei Tudorel Toader la sefia Directiei Nationale Anticoruptie, in locul Laurei Codruta Kovesi.

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2334 seconds )