Libnet.ro
UNICEF

01:05

Tudorel Toader, despre refuzul de acreditare al jurnalistilor: Exista o clauza pentru respectarea regulilor de conduita

Antena3 Antena3,
Tudorel Toader, despre refuzul de acreditare al jurnalistilor: Exista o clauza pentru respectarea regulilor de conduita

Ministerul Justitiei a refuzat sa acrediteze doi jurnalisti, de la doua posturi de televiziune. Gestul a fost explicat de Tudorel Toader, pe retelele de socializare. Despre respectarea clauzelor de acreditare. continuă pe Antena3

Tudorel Toader, despre candidatii pentru sefia Parchetului General: Pana ieri la finalul programului nu venise nimeni

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a anuntat ca pana marti seara nu se inscrisese nimeni pentru postul de procuror general, precizand ca Augustin Lazar a vorbit la viitor cand a spus ca isi va depune candidatura, iar viitorul nu a trecut.

Tudorel Toader, despre faptul ca Iacob vrea functia de procuror general: Sunt multi doritori

Mai multe surse sustin ca Marius Iacob ar dori sa candideze pentru functia de procuror general. intrebat daca va trece de selectie, Tudorel Toader a refuzat sa spuna ce va face la momentul selectiei, spunand.

Tudorel Toader, despre jurnalistii lasati fara acreditare la Ministerul Justitiei: in repetate randuri, am facut apel pentru respectarea regulilor de conduita

Tudorel Toade reactioneaza in cazul celor doi jurnalisti carora le-a fost retrasa acreditarea de la Ministerul Justitiei. intr-o postare pe Facebook, ministrul scrie ca decizia a fost luata pentru ca.

TUDOREL TOADER, DESPRE CANDIDATURA LUI AUGUSTIN LAZAR: Orice procuror care indeplineste conditiile are dreptul sa se inscrie

Ministrul Justitiei Toader a declarat, astazi, referindu-se la candidatura lui Augustin Lazar pentru un nou mandat la Parchetul General, ca fiecare are o parere buna despre sine si Lazar e indreptatit la aceeasi atitudine.

Tudorel Toader, despre OUG privind completurile de cinci judecatori: Ministerul Justitiei este un laborator care lucreaza continuu (VIDEO)

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a evitat, miercuri, sa spuna cand va veni cu ordonantele de urgenta referitoare la completurile de cinci judecatori de la inalta Curte de Casatie si Justitie si la Codul.

Ministerul Justitiei i-a retras acreditarea lui Ovidiu Oanta: Tudorel Toader isi duce la bun sfarsit amenintarea

Jurnalistul Pro TV Ovidiu Oanta il acuza pe ministrul Justitiei Tudorel Toader ca i-a retras acreditarea enervat de intrebarile incomode pe care i le-a pus de-a lungul timpului. Reporterul sustine ca nu i-a fost oferita nicio explicatie pentru refuzul de a fi acreditat.

Tudorel Toader, reactie la candidatura lui Augustin Lazar: Fiecare are o parere buna despre sine

Augustin Lazar a anuntat ca isi va depune candidatura pentru un nou mandat de procuror general al Parchetului de pe langa inalta Curte de Casatie si Justitie. Ministrul Justitiei Tudorel Toader a spus.

Tudorel Toader il acuza pe jurnalistul ProTV Ovidiu Oanta ca nu ar fi respectat regulile Ministerului Justitiei

Tudorel Toader, ministrul Justitiei, a comentat, vineri seara, pe Facebook, scandalul acreditarilor de la minister. in postare, ministrul il acuza pe jurnalistul ProTV Ovidiu Oanta ca nu ar fi respectat regulile Ministerului Justitiei fara a preciza despre ce reguli ar fi vorba.

UPDATE Toader, despre candidatura lui Lazar pentru un nou mandat la sefia Parchetului: Orice procuror are voie sa se inscrie. Lazar: Nu discutam despre sentimente, ci despre competenta

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a declarat, referitor la candidatura lui Augustin Lazar pentru un nou mandat la sefia Parchetului General, ca orice procuror are voie sa se inscrie. Pe de alta parte, Augustin Lazar spune ca acesta nu trebuie sa tina cont de sentimente in ceea ce priveste propunerea unui nou procuror general, ci de competente si capacitate de a conduce eficient o institutie.

UPDATE Toader, despre candidatura lui Lazar pentru un nou mandat la sefia Parchetului: Fiecare are o parere buna despre sine/ Lazar: Nu discutam despre sentimente, ci despre competenta

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a declarat, referitor la candidatura lui Augustin Lazar pentru un nou mandat la sefia Parchetului General, ca fiecare are o parere buna despre sine si ca orice procuror are voie sa se inscrie. Pe de alta parte, Augustin Lazar spune ca acesta nu trebuie sa tina cont de sentimente in ceea ce priveste propunerea unui nou procuror general, ci de competente si capacitate de a conduce eficient o institutie.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2023 seconds )